Pets at Home

Alle anmeldelser

Pets at Home

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo PetDreams.dk

PetDreams.dk

1 anmeldelser

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigt...

Pets at Home

Pets at Home's butikker repræsenterer et unikt miljø og giver en praktisk, sjov og unik oplevelse for kæledyrsejere. De hjælper ejere med at vælge det rigtige foder til deres kæledyr med ernæringskonsultationer, hjælper med at teste, at vandet er sikkert for deres akvarium, før nye fisk introduceres, og hjælper med at socialisere en ny hvalp med socialiserings- og træningstimer - og meget mere. De er også online, og deres kunder kan bestille deres kæledyrsprodukter til hjemmelevering eller afhente i butikken.

Fordi de er en specialiseret kæledyrsplejevirksomhed er alt, hvad de sælger, testet specifikt til kæledyr, hvilket er noget, de mener gør dem unikke, hvilket giver kunden tryghed om, at de køber en kvalitetsvare, som er blevet ansvarligt indkøbt og testet og er specifik for et dyr. Når Pets at Home sælger et kæledyr til en ny ejer, bruger de deres unikke Pet Pad-proces, som sikrer, at en perspektivejer forstår deres kæledyrs velfærdsbehov, og beder kunderne om at skrive under for at sige, at de har forstået, hvordan de skal passe deres nye familietilføjelse.

Deres i butikken og selvstændige veterinærpraksis giver fuld veterinærpleje fra forebyggende sundhedsydelser, herunder sundhedstjek og vaccinationer helt frem til digital røntgen og operationsstuer.

Fordi kæledyr er kernen i alt, hvad de gør, tror de på, at alle, der er en del af deres gruppe, har et særligt ansvar for at hjælpe med at holde kæledyr glade, sunde og sikre. Deres detailhandlere er uddannet til standarder, som er godkendt af mange af de førende dyrepleje- og velgørenhedsorganer i Storbritannien, og de er førende i reguleringen af ​​kæledyrsplejeindustrien ved at arbejde med akkrediterede uddannelsesudbydere for at gøre det muligt for kolleger at uddanne sig til certificering i dette erhverv. Hver af de første meningsdyrlægepraksis i deres gruppe ejes og drives af et medlem af Royal College of Veterinary Surgeons sammen med et dygtigt team af veterinærsygeplejersker og dyreplejeassistenter.

Pets at Home's forpligtelse til at gøre det rigtige
De er en virksomhed, der er specialiseret i kæledyrspleje. At opføre sig ansvarligt er kernen i alt, hvad de gør. Fra deres forpligtelse til altid at sætte kæledyrs velfærd over profithensyn, til den måde, de behandler kolleger og kunder på og den respekt, de viser for miljøet og lokalsamfundene, mener de, at vi har ansvaret for at gøre det rigtige.

For at sikre, at deres politikker og praksis giver de bedst mulige velfærdsstandarder for kæledyrene i deres butikker, opretholder de et eksperthold til kæledyr, ledet af en erfaren dyrlæge, der støttes af tre kvalificerede veterinærsygeplejersker og specialister i ferskvands- og havbiologi og i kæledyr og krybdyrs velfærd. De har også et dedikeret feltteam, der er ansvarligt for at sikre, at de implementerer de bedst mulige standarder konsekvent på tværs af alle deres butikker og opdrættere. En fortrolig hotline er på plads, hvor kolleger kan rejse eventuelle bekymringer, de måtte have, direkte med vores chef for kæledyr.

I løbet af året har de gennemført en række ændringer for at forbedre velfærdsstandarderne yderligere.

I deres vandsportsafdeling har de fjernet gruset fra tankgulvet og reduceret ornamentikken.

Pets at Home vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside