Philips

Alle anmeldelser

Philips

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Philips

Philips er inbegrebet af alle former for elektronik og tilbehør, du overhovedet kan tænkes at have brug for. Måske er det et Philips fjernsyn, du forbinder med dette mærke, måske er det elpærer, måske en barbermaskine eller noget helt fjerde. De fleste har i hvert fald en eller flere ting, de knytter til lige dette mærke.

Om Philips
Her er der tale om en koncern, der har leveret elektronik til hele verden i mere end en menneskealeder. Der er samtidig rigtig mange ting, de er berømt for verden over. Det er for eksempel billedrør til fjernsyn i de gode gamle dage, det er barbermaskiner, det er elektriske tandbørster, det er støvsugere, det er lamper og elpærer, og det er alt andet elektronisk til hjem og fritid. Måske er du til en robotstøvsuger, der kan klare de kedelige opgaver for dig, eller til en airfryer til køkkenet, så du kan få pommes frites uden brug af olie. Lige meget hvad, så kan Philips levere det, du har brug for. Desuden er Philips en meget stor producent af varer indenfor sundhedsindustrien, så det er mere end bare til hus og hjem, det er noget, der kan gavne os alle.

Services hos Philips
Hvis der er noget særligt, du er på udkig efter, eller hvis du bare vil se, hvor meget Philips kan levere, så kig ind på deres hjemmeside og se det store udvalg. Der er gode beskrivelser af alle deres varer, og du kan købe drekte fra denne side, lige som der er en side bare for de professionelle forhandlere. For Philips er et mærke, du finder i rigtig mange forretninger og supermarkeder i hele landet, så det er ikke svært at skaffe produkter fra dette mærke, når der er noget, du rigtig gerne vil have. Så mangler du en kaffemaskine eller en steamer til tøjet, så kan Philips hjælpe dig, og det er samtidig en rigtig god hjemmeside at finde alle gaverne til famillien på.

Kundeservice og klager
Du får nemt produktsupport hos Philips, så det er ikke et problem, hvis der er spørgsmål til brug af deres produkter, eller hvis du gerne vil vide, hvad der passer af udstyr til det Philips, du allerede har derhjemme. Du kan også få hjælp til softwareopdateringer til dine produkter, hvis du har brug for det. Desuden har de en FAQ til de mest gængse spørgsmål, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du foretrækker det. Du kan desuden tilmelde dig My Philips, hvor du kan finde endnu mere support, og hvor du hele tiden vil være opdateret på de nyheder, koncernen har at byde på.

Anmeldelse af Philips
De fleste ejer eller har ejet et eller andet fra Philips, og her har du muligheden for at anmelde dem som firma. Lever produktet op til navnet? Foretrækker du at handle fra deres egen hjemmeside og hvorfor? Har de en god service, når der er noget, du gerne vil have svar på? Det kan du dele med andre forbrugere her på vores hjemmeside.