Phonetrade

Alle anmeldelser

Phonetrade

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Anders Frost
Kommer ind med en telefon der ikke vil lade. Fortæller at det sikkert er opladestikket der er gået i stykker, da jeg har forsøgt at rense stikket rigtig godt. Og siger at hvis han kan få det til at...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Super Service

  Kommer ind med en telefon der ikke vil lade. Fortæller at det sikkert er opladestikket der er gået i stykker, da jeg har forsøgt at rense stikket rigtig godt. Og siger at hvis han kan få det til at virke, så må han gerne skifte batteriet også.

  Da jeg henter den, har han dybderenset den, og den virker igen - han har ikke skiftet batteriet, da det er på 84% og han syntes det er spild.

  Så jeg går derfra med en telefon der virker igen - og jeg skal ikke betale en øre for det. :-)

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Andre læste også

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo L'EASY

L'EASY

1 anmeldelser

L'EASY er firmaet, som har alt det, som du kan tænke dig, du kan få brug for af gadgets som tv, computere og udstyr som hårde hvi...

Phonetrade

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som har haft tidligere ejere. De mobiltelefoner, som de køber og sælger videre kan komme fra både private og fra firmaer. Nogle af dem er sågar aldrig blevet brugt og er i originale, uåbnede indpakninger, men det er dog ikke sikkert, det er sådan en du finder, men det er muligt. Alle telefoner er rensede og gjort klar til videresalg uden moms, som de beskriver godt på deres hjemmeside.

Om Phonetrade
Phonetrade har set en åbning i en brug og smid væk kultur, hvor de mange telefoner, som bliver købt og ikke brugt særlig længe, kan købes og sælges videre. Phonetrade har lige nu 8 forretninger i større byer over hele landet, for der er mange, som har en gammel mobil liggende derhjemme, og er den i god nok stand, vil Phonetrade gerne vil købe den, og så kan du tjene lidt ekstra og samtidig være med til at sikre, at en telefon ikke ender på en losseplads et sted og er med til at forurene en i forvejen forurenet planet, som er i fare. Phonetrade er et registreret varemærke og leverer alle deres telefoner i egne kasser, for deres telefoner er jo brugte og kommer ofte uden æsker fra den oprindelige producent.

Services hos Phonetrade
Phonetrade er et firma, som sælger genbrugstelefoner og tablets, som de køber fra private og firmaer. De sælger mobiltelefoner af de mest populære slags fra Apple. Telefoner, som de let kan sælge videre, og som kan indbringe dem en pris, hvor de selv kan tjene lidt på dem.
iPhones og iPads kommer i mange variationer, men det er ofte telefoner og tablets, som har kostet en pæn slat penge fra ny, så der er en god besparelse, når du bruger Phonetrade, for der er mulighed for at få telefoner og tablets fra Apple til gode priser og samtidig få en god service.

Kundeservice og klager
Hvis der er et marked, som i dag er populært, så er det markedet for elektroniske enheder som dem fra Apple. Det er både tablets og telefoner, der handles hos Phonetrade, og det er en teknologi i hurtigt udvikling, så derfor er det vigtigt, at de er vidende om de produkter, som de sælger og køber, samt at de tager sig tiden til kunderne, for der er en del, som er noget loren ved at købe telefoner og tablets brugt.
Kundeservice står altid til rådighed og er behjæpelig med svar, både når du skal købe eller sælge til Phonetrade, og har du noget at klage over, så er det samme gode service.

Anmeldelser af Phonetrade
Hvis der er nogen, som står og skal handle ny telefon eller tablet og vil have en fra Apple, så er Phonetrade virkelig en fantastisk idé, og du har nu selv muligheden for at give dit besyv med og lade verden vide, hvordan din transaktion var, da du handlede med Phonetrade, for det er jo med at sprede det gode budskab om noget, hvor du er tilfreds og også lade verden det vide, hvis der er plads til forbedringer.