DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Phonetrade

  Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som har haft tidligere ejere. De mobiltelefoner, som de køber og sælger videre kan komme fra både private og fra firmaer. Nogle af dem er sågar aldrig blevet brugt og er i originale, uåbnede indpakninger, men det er dog ikke sikkert, det er sådan en du finder, men det er muligt. Alle telefoner er rensede og gjort klar til videresalg uden moms, som de beskriver godt på deres hjemmeside.

  Om Phonetrade

  Phonetrade har set en åbning i en brug og smid væk kultur, hvor de mange telefoner, som bliver købt og ikke brugt særlig længe, kan købes og sælges videre. Phonetrade har lige nu 8 forretninger i større byer over hele landet, for der er mange, som har en gammel mobil liggende derhjemme, og er den i god nok stand, vil Phonetrade gerne vil købe den, og så kan du tjene lidt ekstra og samtidig være med til at sikre, at en telefon ikke ender på en losseplads et sted og er med til at forurene en i forvejen forurenet planet, som er i fare. Phonetrade er et registreret varemærke og leverer alle deres telefoner i egne kasser, for deres telefoner er jo brugte og kommer ofte uden æsker fra den oprindelige producent.

  Services hos Phonetrade

  Phonetrade er et firma, som sælger genbrugstelefoner og tablets, som de køber fra private og firmaer. De sælger mobiltelefoner af de mest populære slags fra Apple. Telefoner, som de let kan sælge videre, og som kan indbringe dem en pris, hvor de selv kan tjene lidt på dem.

  iPhones

  og iPads kommer i mange variationer, men det er ofte telefoner og tablets, som har kostet en pæn slat penge fra ny, så der er en god besparelse, når du bruger Phonetrade, for der er mulighed for at få telefoner og tablets fra Apple til gode priser og samtidig få en god service.

  Kundeservice og klager

  Hvis der er et marked, som i dag er populært, så er det markedet for elektroniske enheder som dem fra Apple. Det er både tablets og telefoner, der handles hos Phonetrade, og det er en teknologi i hurtigt udvikling, så derfor er det vigtigt, at de er vidende om de produkter, som de sælger og køber, samt at de tager sig tiden til kunderne, for der er en del, som er noget loren ved at købe telefoner og tablets brugt.
  Kundeservice står altid til rådighed og er behjæpelig med svar, både når du skal købe eller sælge til Phonetrade, og har du noget at klage over, så er det samme gode service.

  Anmeldelser af Phonetrade

  Hvis der er nogen, som står og skal handle ny telefon eller tablet og vil have en fra Apple, så er Phonetrade virkelig en fantastisk idé, og du har nu selv muligheden for at give dit besyv med og lade verden vide, hvordan din transaktion var, da du handlede med Phonetrade, for det er jo med at sprede det gode budskab om noget, hvor du er tilfreds og også lade verden det vide, hvis der er plads til forbedringer.

  Phonetrade
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  9.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Super Service

  Kommer ind med en telefon der ikke vil lade. Fortæller at det sikkert er opladestikket der er gået i stykker, da jeg har forsøgt at rense stikket rigtig godt. Og siger at hvis han kan få det til at virke, så må han gerne skifte batteriet også.

  Da jeg henter den, har han dybderenset den, og den virker igen - han har ikke skiftet batteriet, da det er på 84% og han syntes det er spild.

  Så jeg går derfra med en telefon der virker igen - og jeg skal ikke betale en øre for det. :-)

  Af: Anders Frost13-07-2020
  xffmlzatgl22-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Phonetrade

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Phonetrade et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Phonetrade I gennemsnit. De modtog følgende 9.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Phonetrade?

  Phonetrade er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Phonetrade gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.