Pillow Guy

Alle anmeldelser

Pillow Guy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Pillow Guy

Pillow Guy startede med et mål, at skabe utroligt luksussengetøj designet til dig og levere det til dit dørtrin i en prisvenlig, no-nonsense pakke.

Deres bundter af sengetøj tilbyder ikke kun kvalitetspuder, lagner, dyner og betræk på markedet, men de er også skræddersyet til enhver søvnstil eller præference.

Efter flere års arbejde i sengetøjsindustrien med at sælge nogle af de højest brugervurderede puder på markedet og opnå et ry som "The Pillow Guy" - begyndte grundlægger og administrerende direktør Isaac Scharf at se, hvor overvældende det var at finde kvalitetssengetøj.

"Jeg var en single, der boede i Los Angeles. Mine venner og jeg nyder de finere ting i livet, og vi vidste, hvad vi ville, når det kom til vores biler, vores tøj, restauranter og rejser."

Men når det kom til sengetøj - "Jeg vidste, at der måtte være en måde at strømline processen på for dem af os, der bare ville have luksussengetøj af høj kvalitet uden besværet med at finde rundt i utallige anmeldelser eller uden formål at strejfe varehusgange."

"Vi lægger hårdt arbejde, forskning og udvikling og test i marken for at finde de fineste stoffer, mest behagelige fyld og optimerede tætheder til mave-, side- eller rygsover. Materialerne er etisk fremskaffet med bæredygtige muligheder, og vi har valgt farver og designs, der passer ind i ethvert soveværelse.

Hvis du ikke går hjem og ser frem til at ligge i sengen, er der stor sandsynlighed for, at du har brug for en opgradering. Og Pillow Guy er her for at hjælpe.

HVAD INSPIREREDE DEM TIL AT STARTE PILLOW GUY?
De var nyligt single, og de vidste ikke, hvor jeg skulle starte med at købe sengetøj. Så de gik til TJ Maxx, og Bed, Bath, and Beyond (de sprang over WalMart.) De valgte meget grimt sengetøj.

Det forkerte sengetøj kan være lidt pinligt, når nogen kommer på besøg! Jeg tror, ​​de alle, mænd eller kvinder, vil have lækkert sengetøj.

Komfort, stil og enkelhed. At købe lagner i en butik betyder, at du dybest set løber rundt og sætter stykker som puder, lagner, indlæg, dyner ind i dette komplicerede sengformede puslespil.

Med Pillow Guy får du alt, hvad du har brug for. De har også skabt vores produkter til at være rynke-resistente, så når du har trukket dine rene lagner ud af tørretumbleren, ser det ikke ud til, at det lige er gået igennem en tørretumbler.

Hvordan vender jeg tilbage?
Følg skærmvejledningen, og vælg de varer, du vil returnere. Du vil modtage en bekræftelsesmail med retningslinjer for forsendelse

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Pillow Guy
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.