Pink or Blue

Alle anmeldelser

Pink or Blue

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Pink or Blue

Pink or Blue er en webshop for babyer, børn og (kommende) forældre. Her finder du alt, hvad du har brug for. Fra de ting, du skal bruge under graviditeten, til den autostol, du skal bruge, når de er fire og det hele til den fine vuggestue til din seks-årige søn. Hos Pink or Blue finder du mere end 30.000 artikler. Alt fra autostole til barnevogne og fra legetøj til højstole - her finder du helt sikkert det, du leder efter til dit barn.

Hvem er Pink eller Blue for?
Pink or Blue er for forældre til børn i alderen 0 til 6 år, der elsker effektiv shopping. Denne webshop er åben 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage. Det betyder, at du aldrig står foran en lukket dør. Pink eller Blue er for alle, der gerne vil passe godt på deres barn fra starten. Du finder mere end 30.000 produkter i webshoppen og sortimentet vokser fortsat. Alle, der leder efter de flotteste og bedste varer til børn i alderen 0 til 6 år, kan hurtigt og nemt handle hos Pink eller Blu

Hvorfor vælger du Pink eller Blue?
Du vil have det bedste for din lille fra starten. I denne webshop finder du alle produkter til dette. Fra de fineste barnevogne til de sikreste autostole og fra de blødeste bukser til det lækreste tilbehør til børneværelset. Du finder det hele hos Pink eller Blue. Produkterne omfatter store og kendte mærker som: Pampers, Lief!, Haba, Chicco, Hauck, ABC Design, Römer, BabyBjörn, Maxi-Cosi, Sangenic, Name it, LEGO og Playmobil.

Fordele ved at shoppe hos Pink eller Blue
Er udvalget og bekvemmeligheden ikke nok grund til, at du kan handle hos Pink eller Blue? Så er det sikre betalingsmiljø og de forskellige betalingsmuligheder en grund til at handle i denne butik. Du kan vælge at betale forud, betale med dit kreditkort, betale via iDeal, Kiarna eller Paypal. Din ordre fra 40 euro vil også blive leveret gratis. De tager det også for givet, at du blot kan returnere dine produkter. Du har 14 dage til at gøre dette.

Kontakt Pink eller Blue
Har du spørgsmål til din konto, din ordre, levering, returnering, betaling eller en rabatkode? Så kan du måske allerede nu finde svaret blandt de ofte stillede spørgsmål (FAQ) på hjemmesiden. Er svaret på dit spørgsmål ikke anført her, har du en kommentar, et forslag eller en klage? Så vil du kontakte os direkte. Det kan du gøre på flere måder. Du kan for eksempel gratis kontakte Pink eller Blue kundeservice telefonisk mellem 09:00 og 16:00. Hvis disse tidspunkter ikke passer ind i din tidsplan, kan du også nå dem via e-mail eller sende en besked via Facebook og/eller Twitter.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Pink or Blue?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.