DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Pixojet

  Blækpatroner til lave priser, køb online.

  Om Pixojet.dk

  Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printere, kontorudstyr og for tilbehør til print og elektronik på kontoret og hjemmekontoret. Virksomheden startede på den simple idé at blæk ikke behøver at koste en formue, Pixojet er en del af Orbit Group i Ikast. Det er den ide der har medvirket til at Pixojet i dag kan kalde sig Danmarks største forhandler af forskellige artikler til printere og til kontorer samt forskelligt elektronik. Pixojet har hovedkontor i Ikast i Midtjylland, og den lokale virksomhed har samlet set 11 medarbejdere. 7 medarbejdere i Danmark, fire i Kina. Herudover består virksomheden af 3 salgskontorer, hvoraf ét af dem findes på hoved-kontoret i Ikast, ét er i Kina og ét er i Tyrkiet. En stabil medspiller når du skal have kontorartikler og blæk til din virksomhed eller privat.

  blæk

  Service og produkter fra Pixojet.dk

  Her er en netside, der favner bredt, hvis du tror du kun finder blækpatroner på denne side så tager du grueligt fejl, her kan du såmænd få alt muligt fra Chilli kugler og hundehalsbånd til Post-It notes og nå-ja naturligvis Blækpatroner. Her føres et væld af varemærker, mange du kender, Chilli Klaus og Duracel er bare to, check selv. Står du og har brug for blækpatroner så lover siden at du finder Danmarks billigeste blæk, og hvem vil ikke gerne spare penge, i gamle dage sagde man altid, at hvad er sparet er ttjent, så prøv lige at tjekke næste gang printeren blinker og brokker sig og siger din patron er næsten tom, om ikke du får et bedre tilbud hos Pixojet end den pris du plejer at betale.


  Hvad Chilli Klaus og Printer Patroner har til fælles kan vi ikke helt forklare, men underholdende er det
  Blæk har en overraskende høj literpris så vent ikke, tjek om du kan spare penge. Når du alligevel handler blæk kan du måske lige få fyldt kontor forsyningen med blyantspidser, farver, papir eller måske runder du lige kategorien Rengøring og fylder lageret op med prisstærke tilbud på Gulv Mopper eller håndsæbe. For at vende kort tilbage til blækket of printerne, her finder du naturligvis og laserpatroner til alle de store gænge mærker som til Brother, Canon og HP printere, du kan finde til Epsons og Samsungs printere. Når du vælger et mærke, vælger du herefter en specifik model og får præsenteret alle de muligheder du har for netop denne printer. Du kan vælge patroner, der er kompatible og spare rigtig mange penge, eller du kan vælge de originale printer patroner til stærke priser. Når du har valgt den patron der passer til dit behov og pengepung, lægger du den i kurven og går til betaling, du har mulighed for at chatte med personale i åbningstiderne og stille spørgsmål både før, under og efter dit køb. Siden er brugervenlig og smart opdelt og du farer ikke vild i unødvendig information eller links.

  Kundeservice fra Pixojet.dk

  Du finder virksomhedens medarbejdere til rådighed for dine spørgsmål på email og chat. Virksomheden har en hel side dedikeret til reklamation, det burde hjælpe hvis noget opstår.

  Har du handlet hos Pixojet.dk

  Så hører vi gerne fra dig i en anmeldelse på denne side, tak.

  Pixojet
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Pixojet

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Pixojet et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Pixojet I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Pixojet?

  Pixojet er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pixojet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.