Polaroid

Alle anmeldelser

Polaroid

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Polaroid

Hvis du stopper op og tænker over det, er vores liv bygget af øjeblikke: øjeblikke, der kan ændre dit liv, og hverdagsøjeblikke, der skaber dit liv. I dagens verden er der ikke meget tid til at værdsætte, hvad der er foran os. Alt føles midlertidigt og til engangsbrug. Intet er længe nok til at bevæge os. At få os til at føle os forbundet; at få os til at føle os mennesker - og det vil vi ikke stå for.

Polaroid eksisterer for at hjælpe dig med at se disse øjeblikke, for at sætte dem på pause og for at genopleve dem i noget, du kan holde i hånden og vende dig til for evigt. Fra vores renoverede vintage polaroid-kameraer til Polaroid-laben skaber vi smukke, livsberigende værktøjer til at jorde dig her og nu.

Korrekt opbevaring (uudviklet / ueksponeret film)
Korrekt opbevaring af Polaroid-film vil sikre, at filmkemien forbliver stabil, og at dine billeder opnår og bevarer den bedste farve, kontrast og detaljer så længe som muligt.

Polaroidfilmpakker skal opbevares i deres uåbnede, forseglede emballage i et køligt og tørt miljø. De anbefaler at opbevare deres film fladt i et køleskab ved en konstant temperatur mellem 4 – 18°C. Frys ikke dine filmpakker! Dette vil skade kemien, og din film vil ikke fungere korrekt, når den bruges.

Deres film vil ikke fungere som ønsket ved køligere temperaturer. Derfor skal den have lov til at vende tilbage til stuetemperatur før brug. De anbefaler, at du lader din film vende tilbage til omgivelsestemperaturen i mindst 1 time, før du optager.

Forsendelse
Nå, det afhænger af! Hvad du har bestilt, hvornår du har bestilt det, hvor det skal hen, og hvilken metode du har valgt, påvirker alt sammen din leveringstid. Her er en hurtig oversigt over tidspunkter for hver region, de sender til.

Forventede leveringstider
Bemærk venligst, at disse tidspunkter kan variere, især for adresser i landdistrikter eller fjerntliggende områder. Hvis du tjekker din ordres sporingsnummer (findes i din forsendelsesbekræftelses-e-mail), får du det mest nøjagtige leveringsestimat.

Retur
Polaroid kan ikke acceptere returnering af åbnede filmpakker; alle filmpakker skal være i uåbnet stand, for at de kan tilbyde refusion. Dette skyldes produktets letfordærvelige karakter, som er beskyttet inde i dens originale emballage. Når først forseglingen af ​​filmboksen er blevet brudt, er filmen ikke længere i et kontrolleret miljø og er meget følsom over for miljø- og forsendelsesrelaterede variabler.

Bemærk også, at kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returforsendelsen og bærer risikoen for returneringen – så pak varerne omhyggeligt!

Ovenstående gælder primært for uønskede produkter i modsætning til produkter, der har en fabrikationsfejl. Hvis du har købt produkter gennem vores onlinebutik, som du mener er defekte på nogen måde, bedes du kontakte os, og dit krav vil blive vurderet under vores begrænsede garanti. For alle detaljer om vores produktgaranti, se venligst deres online købsbetingelser.

Hvordan var det at prøve Polaroid?

Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Polaroid. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.