Pomelo

Alle anmeldelser

Pomelo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Pomelo

Pomelo blev grundlagt i 2013 og er Sydøstasiens førende omnichannel-platform med en global tankegang: På trend, online, på farten. Med en ubestridelig sans for stil til en uovertruffen pris, sigter Pomelo efter at tilbyde kvinder over hele verden deres bedstelook for at se deres bedste ud. Pomelo tilbyder ugentlige nytilkomne med basics, basismode og on-trend looks. Pomelos stadigt voksende sortiment spænder fra strandtøj til sportstøj og alt derimellem.

Fra sine designstudier i Bangkok sender Pomelo nu til over 50 lande rundt om i verden og når millioner af mennesker rundt om i verden. Har du prøvet Pomelo endnu?

HVAD ER LEVERINGSMULIGHEDER?

Hjemmelevering
 
Hjemmelevering: 3 - 7 hverdage
I helligdage kan leveringen i kampagneperioden blive forsinket med yderligere 2-3 hverdage.

Hvis du bor i USA, tilbyder vi i øjeblikket gratis levering på alle ordrer!
 
Pomelo samarbejder med nogle få offentlige rederier, der er sikre, effektive og pålidelige. Hver af disse virksomheder er ansvarlige for forskellige territorier.

HVAD ER MINE RETURNERINGSMULIGHEDER?

Pomelo tilbyder dig en bekvem måde at returnere din ordre på:

Selvforsendelse: Yderligere gebyrer kan forekomme afhængigt af den anvendte kurerservice, vægten af ​​returneringen og det land, du sender fra. Tjek venligst leveringstiden, før du sender din retur.

Pomelo har en 'ingen udvekslinger eller reservationer'-politik. Hvis du ønsker at bytte en vare, bedes du returnere og afgive en ny ordre eller køb.

Alle udsalgsvarer købt online er markeret som endeligt salg og kan ikke returneres eller refunderes. Læs venligst produktbeskrivelser og vilkår og betingelser omhyggeligt, før du foretager dit køb.

Pomelo fordele
- Medlemmer af Pomelo Perks* modtager 10 % cashback på alle Pomelo-køb, inklusive køb i appen og køb på pomelofashion.com.

- Kunder skal tilmelde sig Pomelo Perks* for at modtage cashback.

- Cashback-beløbet beregnes som 10% af den samlede købsværdi, efter at eventuelle rabatter, kuponer eller forsendelsesgebyrer er fratrukket.

- Optjent cashback akkumuleres som Pomelo-kredit og kan indløses på fremtidige Pomelo-ordrer.

- Pomelo-kredit kan ses i kontoindstillingerne under Konti > Pomelo-kredit.

- For køb foretaget i appen og på pomelofashion.com vil Pomelo Perks*-medlemmer modtage cashback, efter at ordren er leveret. Ordrestatus kan findes i kontoindstillingerne under Konti > Ordrehistorik.

- Medlemmer af Pomelo Perks* har 60 dage fra datoen for det sidste køb til at bruge belønningen, ellers vil den udløbe og blive fjernet fra kontoen.

- Efter endnu et køb forlænges cashback-gyldighedsperioden med 60 dage.

- Cashback beregnes automatisk og anvendes ved kassen. Cashback, der udløber tidligst, vil blive anvendt først. Kunder kan fjerne cashback ved kassen og gemme det til et fremtidigt køb.

- Pomelo forbeholder sig retten til at ændre cashback for medlemmer uden forudgående varsel.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Pomelo
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.