Porcani

Alle anmeldelser

Porcani

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo PetDreams.dk

PetDreams.dk

1 anmeldelser

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigt...

Porcani

Skal din bedste firbenede ven også have det bedste af det bedste? Ja! Men hvad er lige det? Det skal være sundt, men lækkert. Det skal være sjovt, men ikke fuld af en masse kemikalier. Det er noget af en balancegang. Porcani mener deres sortiment er svaret med deres store udvalg af foder, legetøj, senge og meget andet fra deres hjemmeside.

Om Porcani
Porcani er en danskejet, familiedrevet netforhandler af foder og andet tilbehør til hunde og katte. De fokuserer på bæredygtige produkter af høj kvalitet. De har leveret foder og andre artikler til hunde og katte siden 2005. November 2017 blev Porcani overtaget af PetLux Group, som er en familieejet virksomhed i Hellerup.
Virksomheden ligger i Det kan være svært at vide nøjagtigt hvad, der er bedst for ens bedste pelsven. Porcani inviterer til at sende en mail, ringe eller chatte med dem, hvis man har brug for vejledning til valg af hundefoder, kattefoder, tilbehør, eller bare har generelle spørgsmål om størrelser og materialer i sortimentet.

Produkter og Services
Porcanis udvalg af hundefoder er uden majs, hvede, soja og kunstige tilsætningsstoffer. Sortimentet er sammensat ud fra den filosofi, at foder skal bidrage til sunde, harmoniske og glade dyre, der kun får rene og gode råvarer i deres mad. Det mindsker, ifølge deres hjemmeside, risikoen for sygdomme, såsom sukkersyge, overvægt samt allergi. Dette gælder også for godbidder.
Porcani er en del af Pet Dreams, som reklamerer med at være den første forhandler af hundesenge til brug inde i buret. Porcani har selvfølgelig også et udvalg af hundesenge. Udvalget af hundesenge byder på senge med vaskbart betræk såvel som aftageligt, åndbart betræk. Hjemmesiden fremhæver selv hundeseng fra Bowsers Dutchie, som er polstret og har lynlås, så puden kan tages ud og skiftes. Porcani forhandler også andet tilbehør som legetøj og halsbånd.
Porcani har en medlemsklub ved navn Porcani Club. Som medlem kan man opnå fordele baseret på et point system. 500 point giver 5% rabat. 2.500 point giver 10% rabat. 5.000 point giver 15% rabat. Pointene fratrækkes point saldoen efter de er benyttet.
Porcani anvender GLS og PostNord til pakkepost med og uden omdeling. GLS pakkeshop koster 35 kr. omdeling koster 55 kr. Ønsker man PostNord, kan man få levering til pakkeboks til 45 kr. og omdeling til privat til 65 kr. Produkterne sendes fra deres lager, som ligger i Herlev.
Porcani tilbyder en udvidet returret på 30 dage. Varen skal sendes til lagert i Herlev. Husk at give besked om returnering via email.

Komplimenter, Klager og Tips til Porcani
Anmeldelser er et utroligt værdifuldt værktøj for forbrugere. Her kan vi rådgive hinanden og få gode idéer. Du kan hjælpe andre ved at efterlade en anmeldelse. Hvad er din oplevelse med Porcani? Vi vil vide det! Fik du det helt rigtige til dit pelsede familiemedlem? Er kvaliteten så høj, som du forventede, da du bestilte din ordre? Hvad har Porcanis foder uden hvede og soya gjort for din hund eller kat? Er deres kundeservice komfortabel og venlig? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!