POSTERSbyUS

Alle anmeldelser

POSTERSbyUS

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Oliver H.
Foretog et køb af POSTERSbyUS og gode produkter og pris sammenlignet med andre butikker online. Jeg foretog al min research og sendte dem en e-mail med nogle spørgsmål om produktet, før jeg afgav o...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed plakat!

  Foretog et køb af POSTERSbyUS og gode produkter og pris sammenlignet med andre butikker online. Jeg foretog al min research og sendte dem en e-mail med nogle spørgsmål om produktet, før jeg afgav ordren - virkelig hurtigt svar. Produktet blev afsendt kort efter ordren var afgivet. Virkelig glad for oplevelsen!

  Smuk kvalitet, god pris, forsendelse tog lidt, men det var internationalt og forståeligt på dette tidspunkt. Meget tilfreds kunde. Tak.

  Mange tak, pakken var perfekt og alt ankom i perfekt orden. Jeg er rigtig glad. Vil helt klart handle her igen. Husk de køre også gode kampanger og tilbud. Glæder mig til at handle hos jer igen


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Weber

Weber

1 anmeldelser

Sommer i Danmark betyder for de fleste mennesker at grillsæsonen starter, idet man bruger mere tid udenfor i haven for at nyde det ...

POSTERSbyUS

POSTERSbyUS er specialiseret i plakater og rammer. De vil gerne give smukke og inspirerende motiver, som man kan tage med ind i sit hjem. Ved at lave plakater i høj kvalitet, men til lavere priser, vil de gerne sikre sig, at enhver har mulighed for at forskønne sit hjem, kontor eller lignende. Der er en måde at gøre kunst tilgængelig for alle.

Om POSTERSbyUS
Oprettet i Horsens i 2019 kan man roligt sige, at POSTERSbyUS er ny netbutik på markedet. Men derfor skal de ikke undervurderes! Som de skriver på deres hjemmeside, så ønsker de at gøre smukke motiver fra overalt i verden tilgængelig til flere mennesker, og de designer alle plakaterne på deres hjemmeside helt selv. Der er allerede et stort udvalg, og man kan kun forestille sig, at der løbende vil komme flere spændende og smukke nye plakatdesigns med tiden.

Varer og udvalg via POSTERSbyUS
Når du går ind på deres hjemmeside, ser du en menu øverst, der præsenterer dig for deres hovedkategorier, nemlig plakater, rammer, kollektioner og bestsellere. Under hver af disse har du ekstra underkategorier, der gør, du på nemmeste vis kan finde det, du leder efter. Det inkluderer bl.a. nyeste og populære plakater samt produkter på tilbud. Du kan også sortere rammer efter materiale eller plakater efter tema som natur, dyr, abstrakt, citater, til børn og mange andre. Det er originale og interessant designs, som du ikke finder andre steder.


Når du har fundet frem til dine yndlingsplakater, kan du nemt smide dem i indkøbskurven. Når du går til kurven, kan du indtaste en rabatkode, hvis du har fået sådan en - ellers går du videre til leveringsmuligheder. Det er kun PostNord, der står for disse muligheder, men du kan selv vælge, om du fx vil have plakaterne sendt til din privatadresse, eller om du afhenter dem i den nærmeste Føtex, postboks, Superbrugsen eller andet. Ligegyldigt, hvilken type du vælger, så er levering helt gratis, når du køber for mere end 199 kroner. Når du har valgt, hvad der er lettest for dig, skal du betale. Her kan du vælge mellem kredit- og debitkort som VISA/Dankort, MasterCard eller MobilePay. Alle betalinger på siden er krypterede og dermed sikre, og du modtager dit produkt inden for 3-5 arbejdsdage.

Kundeservice og klager
Hvis du har spørgsmål, skal du fange deres kunderservice ved at udfylde en formular på siden Kontakt os. Hvis du gerne vil have mere direkte kontakt, kan du gøre brug af enten deres e-mail info@postersbyus.dk eller ringe til dem på telefonnummeret +45 61 27 44 02. Her vil de glædeligt kunne svare på alle det, som du ikke kan finde svar på ved at kigge på hjemmesiden. De skriver, at deres kundeservice er åbent alle dage fra 9.00 til 17.00, mens de svarer på alle mails inden for 48 timer.

Anmeldelse af POSTERSbyUS
Har du nogen erfaring med POSTERSbyUS, så fortæl os det hele her. Hvilken salgs firma POSTERSbyUS er, og hvordan folk oplever deres produkter, kundeservice og hjemmeside, er vigtig information for andre danskere, der overvejer at gøre et køb. Din erfaring tæller, og vi vil meget gerne høre den her.