DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser POSTERSbyUS

  POSTERSbyUS er specialiseret i plakater og rammer. De vil gerne give smukke og inspirerende motiver, som man kan tage med ind i sit hjem. Ved at lave plakater i høj kvalitet, men til lavere priser, vil de gerne sikre sig, at enhver har mulighed for at forskønne sit hjem, kontor eller lignende. Der er en måde at gøre kunst tilgængelig for alle.

  Om POSTERSbyUS

  Oprettet i Horsens i 2019 kan man roligt sige, at POSTERSbyUS er ny netbutik på markedet. Men derfor skal de ikke undervurderes! Som de skriver på deres hjemmeside, så ønsker de at gøre smukke motiver fra overalt i verden tilgængelig til flere mennesker, og de designer alle plakaterne på deres hjemmeside helt selv. Der er allerede et stort udvalg, og man kan kun forestille sig, at der løbende vil komme flere spændende og smukke nye plakatdesigns med tiden.

  Dette er fordelene ved POSTERSbyUS

  Varer og udvalg via POSTERSbyUS

  Når du går ind på deres hjemmeside, ser du en menu øverst, der præsenterer dig for deres hovedkategorier, nemlig plakater, rammer, kollektioner og bestsellere. Under hver af disse har du ekstra underkategorier, der gør, du på nemmeste vis kan finde det, du leder efter. Det inkluderer bl.a. nyeste og populære plakater samt produkter på tilbud. Du kan også sortere rammer efter materiale eller plakater efter tema som natur, dyr, abstrakt, citater, til børn og mange andre. Det er originale og interessant designs, som du ikke finder andre steder.


  Når du har fundet frem til dine yndlingsplakater, kan du nemt smide dem i indkøbskurven. Når du går til kurven, kan du indtaste en rabatkode, hvis du har fået sådan en - ellers går du videre til leveringsmuligheder. Det er kun PostNord, der står for disse muligheder, men du kan selv vælge, om du fx vil have plakaterne sendt til din privatadresse, eller om du afhenter dem i den nærmeste Føtex, postboks, Superbrugsen eller andet. Ligegyldigt, hvilken type du vælger, så er levering helt gratis, når du køber for mere end 199 kroner. Når du har valgt, hvad der er lettest for dig, skal du betale. Her kan du vælge mellem kredit- og debitkort som VISA/Dankort, MasterCard eller MobilePay. Alle betalinger på siden er krypterede og dermed sikre, og du modtager dit produkt inden for 3-5 arbejdsdage.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har spørgsmål, skal du fange deres kunderservice ved at udfylde en formular på siden Kontakt os. Hvis du gerne vil have mere direkte kontakt, kan du gøre brug af enten deres e-mail info@postersbyus.dk eller ringe til dem på telefonnummeret +45 61 27 44 02. Her vil de glædeligt kunne svare på alle det, som du ikke kan finde svar på ved at kigge på hjemmesiden. De skriver, at deres kundeservice er åbent alle dage fra 9.00 til 17.00, mens de svarer på alle mails inden for 48 timer.

  Anmeldelse af POSTERSbyUS

  Har du nogen erfaring med POSTERSbyUS, så fortæl os det hele her. Hvilken salgs firma POSTERSbyUS er, og hvordan folk oplever deres produkter, kundeservice og hjemmeside, er vigtig information for andre danskere, der overvejer at gøre et køb. Din erfaring tæller, og vi vil meget gerne høre den her.

  POSTERSbyUS
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om POSTERSbyUS

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er POSTERSbyUS et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af POSTERSbyUS I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette POSTERSbyUS?

  POSTERSbyUS er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van POSTERSbyUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.