Pots and Pans

Alle anmeldelser

Pots and Pans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Pots and Pans

Navnet siger det hele. I mere end 20 år har Pots and Pans holdt kokke ajour med de nyeste madlavningsinnovationer og inspirationer fra de mest populære producenter af køkkenmaskiner.

De har samlet et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet for at hjælpe enhver kok med at tilberede lækre måltider, som de kan dele med familie og venner - fra superglatte non-stick belægninger og ultrastærk hårdanodiseret aluminium til skinnende rustfrit stål og de bedste køkkenredskaber, bagværk, opbevaring og meget mere.

Uanset om du leder efter prisvenlige køkkengrej, gaver til en særlig lejlighed eller et højtydende produkt til din yndlingsopskrift, byder de dig velkommen til hjemmet med fantastisk køkkengrej, bagværk og køkkengrej. Udstyr dit køkken med det bedste fra PotsandPans.com.

Forsendelse og Levering
Gratis UPS® jordforsendelse på alle indenlandske ordrer. Ordrer afgivet før 23:59 ET / 8:59 PT sendes samme hverdag. Ordrer afgivet efter kl. 23.59 ET / 08.59 PT sendes den næste hverdag. Forsendelsesomkostninger for ordrer, der ikke sendes via UPS®, er baseret på den samlede vægt og placeringen af ​​forsendelsesadressen. De sender i øjeblikket til det kontinentale USA, Alaska, Hawaii, postbokse, Army Post Offices (APO) og Fleet Post Offices (FPO).

Alle ordrer, der går til en APO-, FPO- eller postboksadresse, vil blive sendt USPS.
Der er to måder at spore din ordre på: Når din ordre er afsendt, modtager du en e-mail, der bekræfter, at din ordre er afsendt. Inkluderet i denne e-mail er et sporingsnummer. I din e-mail finder du et link til UPS eller USPS. Klik på dette link, og du vil være i stand til at spore din ordre. Hvis du har oprettet en konto på Potsandpans.com, kan du logge ind på din konto for at se din ordrehistorik og UPS- eller USPS-sporingslinket for hver ordre.

Retur
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen til tilbagebetaling i overensstemmelse med følgende politikker:

- Returner varen inden for 30 dage efter modtagelsen
- I original emballage og i ny, ubrugt stand. Brugte varer accepteres ikke.
- Med den originale købskvittering. Gem venligst en kopi til dine arkiver.
- Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.
- Tilbagebetalinger vil være i form af det oprindelige tilbud. For kreditkortkøb kan det tage op til 2 faktureringscyklusser, før refusionen vises på dit kontoudtog.

Garanti
Udfyld informationsformularen og vedhæft de nødvendige billeder for hver defekt del. For instruktioner om, hvilken type fotos der kræves til dit produkt, se boksen med vedhæftede billeder.

Hvis du har et digitalkamera, skal du uploade billederne fra dit kamera til din computer eller bærbare computer. På hjemmesiden skal du klikke på billedboksen og derefter gå til hvor dine billeder er placeret. Klik på billedet og klik derefter på "Åbn" for at uploade dit billede.

Hvis du sender via en tablet eller mobilenhed, skal du tage billederne med din enhed og uploade billederne direkte fra din tablet eller telefon.

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, efter at du har forsøgt at indsende din ansøgning, kan det være, at der er opstået en fejl på grund af scripts eller processer, der kører i baggrunden, hvilket får programmet til at time-out eller fryse. Dette kan ske, hvis formularen eller siden har været åben i en længere periode. Log venligst ud af din konto i øverste højre hjørne af siden, luk din browser, og besøg siden igen. Når du har klikket på vores supportside, skal du logge ind på din konto igen. Dette burde løse problemet, og du vil være i stand til at indsende din ansøgning.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Pots and Pans?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.