Practk

Alle anmeldelser

Practk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Practk

Pactk-navnet siger det hele - praktiskskønhed. Grundlagt i 2016 af de geniale hoveder bag Sigma Beauty, bragede Practk ind i branchen og udfyldte hullet for højkvalitetsskønheds- og børsteplejeprodukter, der er overkommelige og tilgængelige for alle. Ved at bruge de samme etablerede innovationer, opfindelser og nøgleideer som vores søsterbrand deler Practk og Sigma det samme DNA.

Practk er opsummeringen af ​​Sigmas succeser, og de stræber efter at forenkle skønheds- og børsteplejerutiner ved at tilbyde praktiske, billige løsninger til hverdagens udfordringer. Deres farverige, essentielle produkter tilbyder den højeste kvalitet, funktion og innovation til lave priser, hvilket gør dem praktisk talt uimodståelige!

De er det amerikanske firma Practk og har deres registrerede kontor på 1395 Commerce Drive, Mendota Heights, MN 55120. De er den dataansvarlige, der er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger via hjemmesiden.

Mød Practk
Practk tilbyder skønhedsværktøjer, du kan regne med, som ikke vil sprænge banken! Skabt af de innovative grundlæggere af Sigma Beauty, Simone Xavier og Rene Xavier Filho, giver Practk værktøj af høj kvalitet til en overkommelig pris til den daglige skønhedselsker. Deres videnskabs- og ingeniørbaggrund er rygraden i Practk®s sjove og brugervenlige værktøjer.

Garanti
Deres garanti dækker fabrikationsfejl, der sker inden for 2 år efter bestillingsdatoen på autentiske Practk Palmat og inden for 1 år efter bestillingsdatoen på deres autentiske Practk børster. Denne garanti gælder uanset antallet af gange, produktet blev eller ikke blev brugt. Vi begrænser til 1 erstatning pr. vare pr. ordre.

HVAD DÆKKER DET IKKE?: Produkt, der er mistet eller stjålet, makeup eller snavs, misbrugt produkt.

HVORDAN FÅR JEG EN ERSTATNING?: Practk gør denne proces super enkel! Bare send os en e-mail til cs@practick.com og inkluder følgende:

Dit ordrenummer eller e-mailadressen + for- og efternavn brugt til at afgive ordren. Når du har sendt e-mailen, vil et medlem af vores Practk®-team svare inden for 1 hverdag for at fortælle dig status for dit krav. Vores kontortid er mandag til fredag, 8.00-16.00 CST.

Hvis din garanti accepteres, sender vi din erstatning. Ingen grund til at bekymre dig om at betale forsendelses- og ekspeditionsgebyrer - vi tager os af den del!

AFFILIATE PROGRAM
Elsker du Practk®? De ved, at dine følgere også vil! Tilmeld dig deres affilierede netværk for at promovere Practk® og tjene kommission på salget. Når du tilmelder dig vores affiliate team, vil du modtage en kontoadministrator til at hjælpe dig med din konto, give tips, tricks og mere. Vi samarbejder med Impact Radius for affiliate tracking, rapporter og betalinger, hvilket gør det nemt for dig at overvåge din konto!

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Practk
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.