Price Plunge

Alle anmeldelser

Price Plunge

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Price Plunge

Hvad er Price Plunge, og hvem fandt egentlig på ordet "Plunge"? De er hvor alle de smarteshoppere hænger ud. De tilbyder masser af gode tilbud på lige præcis de produkter, du leder efter. De er ikke kun et sted at handle - det er mere som en afhængighed.

Men vent, er der ikke nok shopping-websteder derude allerede? Ja, alt for mange... Og det ville være et problem, men de er ikke som de andre daglige tilbudssider. Prøv dem, de er forskellige. Ja, de ved, at du har hørt den sætning før, men det er sandt. De spilder ikke din tid med tusindvis af tilbud - de har gjort det til deres mission at sammensætte de bedst mulige tilbud.

Fra bundpriser, unikkeprodukter og hurtig forsendelse til førsteklasses kundeservice, det er, hvad deres moderselskab SpaceBound har gjort i over 27 år.

Hvordan fungere det
Når du ser et godt tilbud, skal du klikke på knappen "Grib det" - før det er for sent. Tilbud vises, indtil de er udsolgt eller udløber. Så dukker der nye tilbud op! Dette sker hver dag, syv dage om ugen. Så du kan ikke bare handle på arbejdet – du skal også besøge os derhjemme.

Hvis et særligt populært tilbud bliver udsolgt kl. 14.00, hvordan ved du det så? Åh, du ved - du vil se kæmpe bogstaver! Så hold din mus i den ene hånd og dit kreditkort i den anden og vær klar! Åh, og ordet "restordre" er på deres sortliste. De lover dig dog andre lige gode tilbud den dag. Så hvis du går glip af en handel, så sørg for at shoppe tidligt og ofte!

Forsendelse
Bemærk venligst: Price Plunge sender kun til de 48 sammenhængende stater i USA (vi sender ikke til Alaska, Hawaii, Puerto Rico, Guam og andre amerikanske territorier).

De er meget hurtige her! De fleste ordrer sendes inden for 5-10 hverdage. Har du travlt? (Det ser ud til, at alle er her!) Bare vælg en af ​​deres forskellige muligheder og priser for ekspresforsendelse, når du går til kassen. Ordrer sendes ved hjælp af den bedste tilgængelige metode baseret på vægt, værdi, indhold og leveringssted. Forsendelsesmetoden/-erne valgt af Price Plunge kan omfatte, men er ikke begrænset til, USPS First Class Mail, USPS Priority Mail, USPS Media Mail, UPS og FedEx.

Bemærk venligst, at for tilbud med statussen "Gratis forsendelse" gælder gratis forsendelse kun for det tilstødende USA. Indbyggere på Hawaii, der bruger ekspresforsendelse, bemærk venligst: På grund af de forskellige forsendelsesmuligheder, der kan bruges, kan du tillade op til 10 dages levering. Forsendelser over $200 kræver en underskrift ved levering.

Deadline for ordrer er i Eastern Standard Time. Priceplunge.com er ikke ansvarlig for forsendelser, der er forsinket af årsager uden for rederiets kontrol, herunder men ikke begrænset til følgende: Guds handlinger, civile uroligheder, afbrydelser i luft- eller landtransportnetværket på grund af begivenheder såsom vejrfænomener og /eller naturkatastrofer.

Internationale ordre
Price Plunge forbeholder sig retten til at annullere internationale ordrer eller genberegne forsendelsesomkostninger baseret på vægt og destination, inklusive men ikke begrænset til Canada og Mexico.

Alle salg er endelige. Price Plunge accepterer ikke returnering. Hvis du modtager en defekt vare, skal du kontakte producenten. Hvis du ikke modtager en beslutning fra producenten, skal du sende deres svar til deres RMA-afdeling inden for 15 dage efter din bestilling ved hjælp af denne formular. Hvis de konstaterer, at varen ikke er defekt, kan de ikke refundere dine forsendelsesomkostninger for at returnere varen. I disse tilfælde vil et genopfyldningsgebyr på $3,00 pr. vare eller 10 %, alt efter hvad der er størst, blive opkrævet for alle returnerede varer.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Price Plunge
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.