PromGirl

Alle anmeldelser

PromGirl

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

PromGirl

Fra magiske klassiske gallakjoler i chiffon til frække kortejuniorgallakjoler med lag af tyl, PromGirl har hundredvis af stilarter af gallakjoler, festkjoler, balkjoler, korte festkjoler og hjemkomstkjoler. Vil du have en lang gallakjole, en høj-lav gallakjole eller en kort festkjole til gallakjole 2022? Måske foretrækker du en unik todelt gallakjole eller en fashion-forward jumpsuit til at fremvise din trendsættende stil. PromGirl har dem alle -- slanke lange gallakjoler i kurvede designs, sjove og flirtende korte gallakjoler og søde te-lange semi-formelle kjoler. Du finder også et udvalg af gallakjoler fra 2022 med statement bagsidedesign. Fra ryg med stropper i bur til unikke åbne ryg er kjoler med spændende detaljer i centrum i år. Prøv en dragende gallakjole med dyb v-udskæring eller stropløs gallakjole med et korset med snøre på ryggen for en romantisk stemning. For et feminint flair, prøv en gallakjole med blondeærmer, en lang gallakjole med illusionsudskæringer eller en figurdefinerende aftenkjole i en linje. Der er glitrende pailletter og kunstfærdigt broderede kjoler, såvel som sexede gallakjoler med åben ryg og elegante formelle kjoler med illusionsblondeapplikationer. Rock din yndlingsdesigner, stil og se på dette års bal.

Gå på dansegulvet ved bal 2022 i en kjole i de nyeste trendfarver, som hot pink, smaragdgrøn, marineblå og rød. Eller rock en klassisk farve og bære en sort, hvid eller metallisk fancy kjole. Udforsk alle de bedste gallakjoler til 2022, og du vil endda opdage gallakjoler med tryk og stribede gallakjoler. Fra kjoler i pastelfarver og neutrale nuancer til livlige juvelfarvede gallakjoler, PromGirl har den farve eller det mønster, du har lyst til. Wow til bal 2022 iført en lang formel kjole i din yndlingsfarve eller -nuance, der passer bedst til din personlighed og hudtone.

PROM, FEST OG FORMELLE KJOLER TIL ALLE BEGIVENHEDER
Shop deres store kollektion af juniorkjoler og damekjoler for at finde gallakjoler, hjemkomstkjoler, semi-formelle kjoler, festkjoler, cocktailkjoler og berømthedsinspirerede kjoler, der er perfekte til enhver speciel begivenhed. Der er lange formelle kjoler til festkonkurrencer, militærballer, vinterfester, bryllupper med sort slips eller velgørenhedsgalaer. Mangler du teenagekjoler til dans på mellemskole eller gymnasiet, prisuddelinger eller dimissionsfester? Udforsk det store udvalg af hvide kjoler, kjoler med blomsterprint og lyse pastelkjoler i åndbare stoffer. Hvis det er et bryllup, du skal fejre, kan du gennemse øve-middagskjolerne, billige brudepigekjoler eller søde afslappede bryllupsgæstekjoler til destinationsbryllup. Planlægger du en Quinceanera og har brug for et særligt look til dig selv og dama-kjoler til din Quinceanera-bane? Her vil du opdage en række af de bedste balkjoler og korte festkjoler til Quinceaneras, Bar Mitzvahs, Bat Mitzvahs, Sweet-Sixteen fester og meget mere. Uanset begivenheden, din personlige stil eller budget, vil du finde den ideelle kjole hos PromGirl.

ELEGANTE FORMELLE SKO TIL DET PERFEKTE LOOK FRA TOP TIL TÅ
Når du har valgt din gallakjole, er det tid til at shoppe efter det perfekte par sko. PromGirl har høje hæle, lave hæle, gennemsigtige gallasko og metalliske gallasko i guld og sølv. Fra klassiske balhæle med stropper til afslappede komfortable kjolesneakers til bal, udvalget sikrer et look til enhver balstil. Uanset om du leder efter designerhæle til bal, sexede sorte kjolesko, åbne hæle, pumps med lukket tå, sandaler med stropper eller kiler, har dette udvalg af gallasko det perfekte par, der matcher din kjole og personlige stil.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring PromGirl?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.