Pukka Berlin

Alle anmeldelser

Pukka Berlin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Pukka Berlin

Pukka Berlin's håndlavedesmykker bygger bro mellem fine smykker og modesmykker, mens de sikrer det højeste niveau af integritet, bæredygtighed og kvalitet på tværs af deres helejede forsyningskæde. Deres minimalistiske designs er inspireret af mangfoldigheden af ​​deres oprindelse: Berlin, Nairobi og Bombay. En ægte fusion af tre byer, tre kulturer og tre kontinenter. Pukka handler ikke kun om at se godt ud; det handler også om at have det godt!

Farvel ugennemsigtighed
Smykker er enten uopnåelige eller af tvivlsom kvalitet eller oprindelse. Det er ugennemsigtigt for dig. Derfor er vores mission at give dig personlige smykkedesigns, der er opnåelige, af høj kvalitet samt bæredygtigt og retfærdigt fremstillet. Hvordan? De forenkler radikalt smykkeforsyningskæden og fremstiller dine smykker selv.

Pukka drengene
Hvem ville nogensinde have troet, at tre mænd ville være rygraden i et minimalistisk smykkemærke? De er lige så overraskede som dig. De mødtes, mens de læste til deres master i Det Forenede Kongerige. Selvom de alle kom fra forskellige kontinenter, delte de altid én fælles idé om design, mode, bæredygtighed og gennemsigtighed. De spøgte altid med at skabe deres egen virksomhed, vores eget brand, der gjorde det muligt for os at udtrykke deres syn på mode, forsyningskæder og designideer, men de troede faktisk aldrig, at de ville tage springet fra idé til implementering, og hvor var det spændende. rejse det har været indtil videre. Tre år senere, med lidt mindre hår, end vi startede med, er vi stolte af, hvad Pukka står for, og vi kan ikke vente med at fortsætte med at omsætte vores drømme og visioner til virkelighed.

Mere for mindre
Pukka er afledt af hindi-ordet "Pakka", som er synonymt med at være ægte, solid, positiv og sand. Hos Pukka Berlin er det præcis det, de står for. Grundlaget for vores Pukka-løfte er at give dig mere for mindre. Smykker er enten ekstremt uopnåelige for mange på grund af de ublu priser, eller også er de rimeligt overkommelige, men med en tvivlsom kvalitet. De sigter efter at bygge bro over dette kløft ved at tilbyde rimelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vil gerne have, at du investerer i noget, der holder tidens tand, ser godt ud og også føles godt. Udforsk facetterne af vores Pukka-løfte nedenfor.

BÆREDYGTIG OG ANSVARLIG
Alle Pukka Berlin's smykker og størstedelen af ​​deres sten er skåret, poleret og håndlavet in-house ved hjælp af det nyeste tilgængelige maskineri og de mest effektive produktionsprocesser. Dette giver dem mulighed for at have en fuldstændig gennemsigtig, etisk og bæredygtig forsyningskæde, der er fuldt kontrolleret af dem. De stræber løbende efter at forbedre deres interne systemer for at optimere og strømline dem med det endelige mål at være en kulstoffri proces. Det tilstræber vi gennem hele værdikæden (fra råvare til den færdige skønhed).
Smykkemine til at markedsføre Pukka Berlin

MIN TIL MARKEDET
Pukka Berlin kontrollerer hele deres værdikæde fra mine til marked og laboratorie til liv. Det betyder, at de er involveret i indkøb af alle deres diamanter og farvesten, hvilket sikrer fuld overensstemmelse og rimelig kompensation for alle deres råvarer. De sikrer, at dette strækker sig hele vejen gennem produktionsprocessen, indtil det færdige produkt og skærer mellemhandlerne ud. Dette etablerer en retfærdig og ærlig forsyningskæde og et stykke til en bedre pris for dig!

GLOKALT
Pukka Berlin er fusionen af ​​tre forskellige kulturer forenet af en lignende designidé. Minimalistiske, unikke former, der får dig til at føle og fejre vores glokalisering. Det fremgår tydeligt af vores navn, at Berlin er en af ​​de byer, der inspirerer os. Ren elegance og dynamisk vibrance er nøglen til vores brand. Dette kombineres med Nairobis enorme natur, majestætiske dyreliv og utæmmede muligheder og Bombays rige historie og farverige tradition. Foreningen af ​​vores baggrunde til én designidé skaber et helt nyt look og feel.
Smykker naturlige materialer Pukka Berlin

NATURLIGE MATERIALER
Pukka Berlin's diamanter og farvesten er 100 % naturlige, etisk fremskaffede og fuldt ud i overensstemmelse med globale bedste praksis, såsom Responsible Jewelry Council, Best Practice-principperne og Kimberly Compliances. En undtagelse er vores Lab Line, der indeholder laboratoriedyrkede diamanter, etisk dyrket af os. Det metal, vi bruger, er delvist genbrugt og spænder fra den højeste kvalitet 925 Sterling Sølv med 18kt Vermeil-belægning i vores Pret-linje til 14kt massivt guld i vores Fine-linje. Vores brudeserie tilbyder dig valget mellem 14kt, 18kt guld og 950 platin.

Tak fordi du læste om Pukka Berlin
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Pukka Berlin kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.