Quay

Alle anmeldelser

Quay

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lise R.
Efter at have afgivet min første ordre hos Quay og derefter læst folks anmeldelser her, var jeg lidt skeptisk over for min ordre, men jeg kan ærligt sige, at jeg ikke har haft nogen af ​​den dårlig...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  To fede solbriller

  Efter at have afgivet min første ordre hos Quay og derefter læst folks anmeldelser her, var jeg lidt skeptisk over for min ordre, men jeg kan ærligt sige, at jeg ikke har haft nogen af ​​den dårlige kundeoplevelse, som andre har påstået at have haft.

  Så på grund af al den dårlige feedback, kontaktede jeg dem for at kontrollere, at jeg var i stand til at returnere de varer, jeg ikke ønskede, og jeg fik et svar inden for en halv time (dette var også efter normal kontortid). Så langt, så godt.
  Jeg holdt kontakten med dem og rådgav, da jeg havde afleveret pakken med Hermes-kollektionen og modtog et svar med hver e-mail, jeg sendte (jeg var ekstra opmærksom på kommunikationssiden af ​​tingene, da så mange mennesker har klaget over de fattige kunde service).

  Sporede min ordre i dag for at finde ud af, at varerne blev leveret for en uge siden, og jeg havde ikke haft nogen kommunikation til at bekræfte dette, så jeg kontaktede den person, jeg oprindeligt havde sendt en e-mail, som igen svarede mig og udstedte min refusion manuelt. Dette var dog kun for 2 af de returnerede varer, så jeg begyndte at blive lidt nervøs på dette tidspunkt! Men efter at have fortalt dem, at jeg også havde returneret 2 andre varer (briller), udstedte de gladeligt min refusion manuelt.

  Så dybest set har jeg ikke haft nogen problemer med dem og ville bruge dem igen! :-)


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Quay

Briller er for mange millioner mennesker verden over en nødvendighed, menssolbriller er godt igang med at opnå samme status. Det anbefales ofte, at man i stærkt solskin bærer solbriller med UV beskyttelse, således at man kan beskytte sine øjne mod solens stråler, der potentielt kan være skadelige. Derudover er solbriller ofte forbundet med en moderigtig garderobe og en måde hvorpå man kan udtrykke personlig stil. Derfor betaler mange danskere gerne mange penge for et nyt par solbriller, forudsat at kvaliteten, beskyttelsen og designet er i top. For at sikre at dette er tilfældet før man investerer i et par nye solbriller, så kan det anbefales at læse kundeanmeldelser igennem omkring de brilleproducenter man overvejer at handle hos. Andre danskere deler deres erfaringer her på siden omkring Quay Australia, som kan læses nedenfor.

Om Quay Australia
Virksomheden Quay Australia blev oprettet i 2004 i Melbourne, beliggende i Australien. Grundlæggerne ønskede at starte et solbrille brand der var både smart, prisvenligt og med et stort udvalg af solbriller og tilbehør i forskellige modeller og farver. Efterfølgende blev Quay Australia lanceret på det internationale marked i 2009 og kan i dag købes i en lang række forskellige lande over hele verden gennem virksomhedens netbutik, samt deres fysiske butikker. 

Produkter og Services hos Quay Australia
Hos denne virksomhed kan man købe forskellige former for solbriller, briller og smykker til både mænd og kvinder. Virksomheden producerer og sælger selv deres eget mærke gennem deres netbutik og fysiske butikker, hvor man kan prøve dem fysisk, eller prøve dem virtuelt online, ved at foretage en 3D scanning af sit ansigt. Herefter kan man indsætte de forskellige modeller og se hvordan de ser ud på ens eget ansigt.

Quay Australia fokuserer på modetrends og har i den forbindelse en række forskellige modeller at vælge mellem, herunder aviator solbriller, runde solbriller, firkantede, cateye modeller, shield modeller, samt mange andre. Mange af deres modeller kan både købes som store eller små størrelser, således at de kan passe til forskellige ansigtsformer og findes ofte i forskellige farver såsom sort, brun, blå, pink, lilla m.fl. Man kan derudover købe solbriller og briller med styrke hos Quay Australia, forudsat at man har fået foretaget en synstest hos en tredjepart, da dette ikke er noget virksomheden tilbyder på nuværende tidspunkt.

Man kan betale på virksomhedens netbutik med Visa betalingskort, Paypal, Mastercard, American Express, samt andre. Virksomheden sender til Danmark fra deres lager i England, som sender ordrer samme dag, hvis de placeres før kl. 14.00.

Komplimenter, Klager og Tips til Quay Australia
Virksomheder som Quay Australia har bygget deres forretning op omkring trends og kundetilfredshed og derfor læser de med stor interesse kundeanmeldelser fra folk, der har investeret i deres produkter. Har du et par Quay solbriller? Hvis svaret er ja, så kan du gøre en stor forskel for både virksomheden, samt andre handlende, ved at skrive en brugeranmeldelse her på vores side. På den måde kan virksomheden bedre forstå hvad du synes om ved deres brand, samt hvad de kan forbedre - og andre danskere kan benytte dine tips og råd til at købe et par nye solbriller til dem selv.