Quickparts

Alle anmeldelser

Quickparts

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Quickparts

Forlæng levetiden på dine apparater, beskyt miljøet og spar penge. En reparation kan næsten altid betale sig, og du kan sagtens klare det meste selv – til gavn for miljøet og din pengepung.

Hos Quickparts har du adgang til over 6 millioner originalereservedele og tilbehør fra stort set alle hvidevareproducenter, samt et bredt udvalg af ikke-originale dele af højeste kvalitet. Meget mere end du finder her på siden, og sandsynligvis lige præcis den del du mangler.

Brug for hjælp?
Quickparts kan ikke ordne din enhed for dig, men de har et helt videncenter med overblik over fejlkoder, instruktionsvideoer, tips & tricks osv. samt hjælp til at finde den rigtige reservedel. De har rigtige folk i deres kundeserviceafdeling, så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp. Så er du også sikker på at få den rigtige vare første gang.

Hvad tilbyder Quickparts?
Quickparts stiller deres database og viden til din rådighed, så de kan levere den rigtige artikel til dig.
Instruktionerne du finder på Quickparts er kun generelle instruktioner og gælder muligvis ikke for dit produkt. De yder ikke support til udskiftning, installation eller idriftsættelse af reservedele.

Quickparts kan ikke holdes ansvarlig for skader forårsaget af forkert brug, installation eller lignende.
Se også afsnittene om fortrydelsesret, reklamationsret, produktansvar og ophavsret.

Forsendelse og forsendelsesmetode
Quickparts har ikke inkluderet fragtomkostninger i varens pris. Det er ikke rimeligt, hvis du har brug for mere end én vare. For at få varen leveret, skal du derfor betale fragtomkostninger. Hvis du beslutter dig for selv at afhente din ordre, skal du naturligvis ikke betale forsendelsesomkostninger.

Leveringstid
Alle ordrer behandles så hurtigt som muligt. Er varen på lager og bestiller du indenfor åbningstiden, sender de normalt samme dag. Hvis de ikke kan sende varen senest hverdagen efter bestillingen er afgivet, vil du modtage en e-mail notifikation. Når vi sender pakken, sender de dig også en mail med pakkens sporingsnummer, så du selv kan spore pakken. Normalt vil du modtage pakken inden for 1-3 hverdage efter bestillingen,

Quickparts sender kun til adresser i Danmark, men ikke til Færøerne og Grønland.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos Quickparts.

Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du modtog din vare. Har du bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber perioden fra den dag, du modtog den sidste vare.

Annullering af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos Quickparts, har du mulighed for at returnere en eller flere varer, også selvom de er købt i én ordre. Bemærk venligst, at du ikke vil få refunderet forsendelsesomkostninger, hvis du fortryder en del af dit køb.

Retur
Når du har meddelt Quickparts, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 14 dage til at returnere varen til dem. Du er ansvarlig for omkostningerne ved returforsendelsen og vil være ansvarlig, hvis der opstår skader under forsendelsen.

Det favoriserer ekspedition, hvis tilstrækkelig information er inkluderet i pakken. Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen, hvis nogen. tidligere korrespondance mv.

Hvordan var det at prøve Quickparts?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Quickparts. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.