RADIAN

Alle anmeldelser

RADIAN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

RADIAN

RADIAN er et Berlin-baseret mærke for moderne 3D-printede smykker og bæredygtigeboligartikler, der kombinerer forskellige aspekter af design. Påvirket af arkitektur og med en grafisk tilgang vælger designerne bag brandet at arbejde med geometriske og abstrakte former. Alle kollektioner er bygget på et stærkt koncept. Hver idé omsættes til en meningsfuld fremtoning. At arbejde med 3D-print som produktionsmetode åbner op for en ny verden af ​​former og æstetik. Det giver RADIAN mulighed for at bruge innovative materialer og skabe unikke og kunstneriske statement-stykker.

Historie
Begyndelsen af ​​RADIAN går tilbage til 2012, hvor vi begyndte at udvikle den prisvindende smykkekollektion Solitaire. Deres stærke fascination af 3D-print og den digitale designproces førte til et voksende udvalg af samlinger og tiltrak hurtigt interesse fra London Science museum, butikken på Leopold-museet i Wien og Musée des arts décoratifs i Paris. I dag kan RADIAN-genstande findes i internationale butikker, konceptbutikker og museumsbutikker, hvor de smelter ind i deres kunstneriske miljø og alligevel skiller sig ud!

Et bæredygtigt mærke
Du kan være sikker på at bestille fra et bæredygtigt mærke, når du køber noget hos RADIAN. Find ud af, hvad de gør allerede i dag for at reducere vores påvirkning af miljøet og tilbyde dig produkter fremstillet efter høje etiske standarder:

Lokal produktion
RADIAN's produkter fremstilles i Europa, mange af dem i Tyskland, hvor de har base. Dette holder deres transportruter korte. Samlingen af ​​vores smykker sker udelukkende i vores eget studie i Berlin.

De reducerer deres spild drastisk under produktionen ved at bruge innovative og computerbaserede højeffektive produktionsmetoder. Opbevaring og overproduktion kan give problemer og koste meget. De har valgt at producere i små partier, og de kan reagere hurtigt på ændringer i efterspørgslen. De undgår bortskaffelse af produkter og holder miljøbelastningen og de samlede omkostninger lave, hvilket resulterer i bedre priser for dig!

Etisk fremstilling
Alle virksomheder, de arbejder med, betaler deres medarbejdere retfærdigt og sørger for et sikkert arbejdsmiljø. Ingen børnearbejde - de tror på fremskridt gennem uddannelse.

Genbrug er nøglen
RADIAN bruger genbrugsmaterialer på alle områder, de kan og rykker grænserne for at forbedre os yderligere på det område. Alle deres produkter kan genbruges fuldt ud, og de bidrager til et særligt genbrugsprogram for deres emballage. Hvis du ønsker, at de skal genbruge nogle af vores produkter for dig efter dets livscyklus, kan du altid sende det til os, og de sørger for det.

Harmløse produkter
Deres produkter er hudvenlige og nikkelfri. De udvælger kun producenter i de lande, hvor miljøbeskyttelse spiller en rolle.

CO2-kompensation
For hver ordre betaler vi et beløb, der opvejer CO2-fodaftrykket ved forsendelse af din ordre ved at beskytte den brasilianske regnskov ("Jarí Para REDD+ Undgået uplanlagt skovrydning" af Pachama").

Derudover kompenserer vi CO2 produceret af vores hjemmeside besøgt og vores e-mail-trafik ved hjælp af "ClimateHelper" programmet. Det hjælper os med at drive vores netbutik klimaneutralt siden 2012. Den certificerende organisation støtter CO2-reducerende projekter samt træplantninger.

RADIAN vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.