Ralph Lauren

Alle anmeldelser

Ralph Lauren

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ralph Lauren

Ralph Lauren Corporation er en global leder inden for design, markedsføring og distribution af premiumlivsstilsprodukter, herunder tøj, tilbehør, boligudstyr og andre licenserede produktkategorier. I fem årtier har de konsekvent opbygget deres langvarige omdømme og karakteristiske image på tværs af et voksende antal produkter, mærker, distributionskanaler og internationale markeder. De mener, at deres globale rækkevidde, bredde af produktudbud og multikanal distribution er unikke blandt luksus- og beklædningsvirksomheder.

Ralph Lauren' produkter og mærker
Siden 1967 har de konsekvent udviklet deres karakteristiske mærkeimage på tværs af et voksende antal produkter, prispunkter og markeder. Deres produkter, som omfatter beklædnings-, tilbehørs- og duftkollektioner til mænd og kvinder, samt børnetøj og boligudstyr, udgør en af ​​verdens mest anerkendte familier af forbrugermærker. Anført af den internationalt anerkendte designer Ralph Lauren, har de haft stor indflydelse på den måde, folk klæder sig på, og hvordan mode reklameres for og fejres rundt om i verden. De kombinerer forbrugerindsigt med deres design-, marketing- og billeddannelsesfærdigheder for at levere brede livsstilsproduktkollektioner med en samlet vision sammen med vores licensalliancer.

Produkter på Ralph Lauren' hjemmeside
Ikke alle de produkter, de sælger, er tilgængelige via hjemmesiden. Yderligere produkter er tilgængelige i Ralph Lauren-butikker og hjørner rundt om i verden. Besøg www.ralphlauren.eu for at finde de nærmeste forhandlersteder.

Hvis et produkt, du har bestilt, ikke er tilgængeligt, giver de dig besked inden for syv (7) dage efter at have modtaget din ordre. De vil, hvor det er muligt, give dig mulighed for at bestille et andet produkt af samme type eller alternativt annullere din ordre. Hvis du vælger at annullere din ordre, vil dit kreditkort ikke blive debiteret, og hvis dit betalingskort allerede er blevet debiteret, vil du modtage fuld refusion.

Ralph Lauren har bestræbt sig på at vise deres produkters farver og tekstiler på hjemmesiden så præcist som muligt. Men da computerskærme varierer, kan vi ikke garantere, at produkterne bliver vist nøjagtigt, som de er på hjemmesiden.

Priser
Alle priser på denne hjemmeside er i euro og inkluderer den gældende moms. Alle priser gælder kun for køb foretaget i det relevante område. Hvis den betalingsmetode, du vælger, ikke er denomineret i euro, vil den endelige pris for de produkter, du køber, blive beregnet i henhold til valutakursen på den dag, din betalingsudbyder behandler din betaling.

Gaveindpakning
Gaveindpakning er gratis tilgængelig for de fleste køb foretaget via hjemmesiden. Når du bliver bedt om det på betalingssiden, bedes du angive, om du ønsker at pakke dit køb i gave. Hver gave vil være elegant pakket i vores signatur marineblå æske. Hvis du ønsker det, vil Ralph Lauren inkludere din personlige besked og en kvittering (uden pris). Ralph Lauren sælger ikke deres gaveæsker og forbeholder os retten til at begrænse antallet af anmodninger om gaveæsker pr. ordre eller pr. kunde.

Hvordan var det at prøve Ralph Lauren?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Ralph Lauren. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.