Rapala

Alle anmeldelser

Rapala

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Rapala

Rapala er en producent af fiskelokker og andre fiskeprodukter. Virksomheden blev grundlagt i Finland i 1936 af Lauri Rapala. De er krediteret for at have opfundet verdens første flydendeminnow-lokke, som blev skåret ud af kork med en skomagerkniv og dækket med candy bar-papir og smeltede fotografiske filmnegativer som et beskyttende lag. De skabte lokken til at forsøge at fange en gedde. Den flydende minnow-lokke blev senere den første Rapala-lokke, da virksomheden blev grundlagt.

Virksomheden laver et lignende lokkemiddel i dag, selvom lokkets konstruktion ikke adskiller sig meget fra det originale design, selvom kernen er lavet af balsatræ i stedet for kork og er dækket af maling og lak. Den originale flydende minnow, nu kaldet No. 9 Floater, er virksomhedens mest populære lokke.

Rapalas lokker er blandt verdens førende lokker og sælges i 140 lande. Field & Stream rangerede Rapala's Original Floating Minnow #3 blandt de "bedste topvand-lokker nogensinde" i 2019. Rapalas lokker er også de mest populære i verden.

Rapalas amerikanske datterselskab, Rapala USA, er baseret i Minnetonka, Minnesota. Design- og udviklingsteams i USA og Finland samarbejder om at udvikle nye lokker eller modificere eksisterende lokker, så de passer til nyt fiskegrej. Virksomheden følger stadig Lauri Rapalas praksis med at håndteste hvert lokke produceret for at sikre, at det fungerer efter hensigten. Produkter sælges direkte gennem e-handel såvel som gennem detailhandlere som Bass Pro Shops og Cabela's i USA.

Rapala ejer 49 procent af aktierne i 13 Fishing, har eksklusive rettigheder til fiskemærket Okuma i Europa og Rusland, og sponsorerer en række kommercielle fiskere. Rapala CEO og præsident Nicolas Cederstroem Warchalowski mener, at Okuma-opkøbet vil sætte koncernen på en vækststi, og han er også åben for nye opkøb efter Okumas lancering i hele Europa i 2022.

For perioden juli-december 2020 steg virksomhedens driftsresultat til €17,3 millioner, op fra €5,8 millioner et år tidligere, tilskrevet COVID-19-pandemien.

Produktlinjer
Rapalas produkter omfatter fiskelokker, crankbaits, jigs, læbeløse crankbaits, overfladepupper, filetknive, fiskestænger, hjul, flettet fiskesnøre, fiske- og jagtknive, tøj og andre fiskerirelateredeprodukter.

Rapala VMC Groups mærker omfatter knivproducenten Marttiini, lokkemærkerne Blue Fox og Storm, fiskelineproducenten Sufix og skimærket Peltonen.

Bæredygtighed
I 2020 lancerede Rapala VMC Corporation sin nye bæredygtighedsstrategi med det mål at være en af ​​verdens førende fiskegrejsvirksomheder inden for bæredygtighed i 2024. Inden 2023 sigter virksomheden mod at introducere 100 % blyfri propper, yderligere reducere mængden af ​​plastik bruges i lokkemadsemballage, lancere ny plastikfri emballage til flere produktkategorier og mærker og skifte til vedvarende energi i alle lokkemadproduktionsenheder. Rapala har gjort kulstofaftrykket fra sin maddingsproduktion til en af ​​sine vigtigste præstationsindikatorer, som jævnligt revideres. Allerede før introduktionen af ​​sin bæredygtighedsstrategi, søgte virksomheden aktivt at identificere og minimere dens negative påvirkning af miljøet. Virksomhedens bæredygtighedsforanstaltninger omfatter minimering af spild fra produktionsprocessen, brug af bæredygtige råvarer og minimering af lufttransport. Virksomhedens lokkeproduktionsfaciliteter i Finland og Estland blev konverteret til vedvarende energi i 2020, og Marttiinis fabrikker fulgte trop i 2021. [16] I 2021 lancerede Sufix, et Rapala fiskesnøremærke, Sufix Recycline monofilament fiskeline, den første fiskeline lavet af 100% genbrugsmaterialer.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Rapala?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.