RCFOX

Alle anmeldelser

RCFOX

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

RCFOX

I mere end 3 årtier har RC-modeller været deres passion, og det vil de gerne dele med dig. Men ikke nok med det, de ønsker at facilitere og støtte denne hobby så meget som muligt. For et par år siden specialiserede de sig i segmentet for modelbyggeri i stor skala, hvilket har fængslet dem.

RCFOX kører et meget succesfuldt racerhold i OR6-klassen (stor terrænmodeller 1/5 eller 1/6). De tæller flere nationale såvel som internationale og europæiske mestre i deres hold. Af denne grund er det ikke overraskende, at producenter og importører altid er glade for at arbejde sammen med dem og deres team for at udvikle eller forbedre deres produkter for at gøre dem endnu mere succesfulde. For eksempel har de været involveret i udviklingen af ​​MCD Racings modeller i årevis.

Tætte relationer til producenter og importører
RCFOX's tætte relationer til producenter og importører gør, at de kan reagere ekstremt hurtigt og har et ekspertiseniveau, der er uden sidestykke. Men det skal ikke kun være deres fortjeneste, for denne viden vil de gerne dele med dig. Hos dem er der ingen problemer, kun løsninger og rådgivning skræddersyet til ethvert behov og krav. Uanset om du er nybegynder eller professionel konkurrencepilot, kan du hos dem være sikker på at få de færdigheder, du har brug for.

Særlige funktioner til salg af startbatterier
I forbindelse med salg af bilbatterier er de, hvis du er slutbruger, forpligtet til at opkræve et depositum på 7,50 euro inklusive moms for hvert bilbatteri, hvis du ikke returnerer det gamle bilbatteri ved køb af nyt. Depositum er ikke inkluderet i købsprisen og er angivet på varen ud for den endelige pris.
 
Hvis du returnerer et gammelt køretøjsbatteri til RCFOX, som de tilbyder eller har tilbudt som nyt batteri i produktsortimentet er vi juridisk forpligtet til at tage det gratis tilbage og tilbagebetale depositumsbeløbet. For så vidt de har udstedt pantmærke i henhold til tilbagebetaling af depositum ved returnering af det gamle køretøjsbatteri er afhængig af returnering af pantmærkat. Stedet for returnering af mærkaten er den adresse, der er angivet på forlaget. Aflevering af det gamle batteri med posten er ikke tilladt på grund af farligt gods reglerne. 

Alternativt kan du aflevere gamle bilbatterier gratis til genbrugsstationerne. Det depositum, de opkræver, refunderes ikke af de offentlige genbrugsstationer. Du har dog mulighed for at få en kvittering for returnering af det gamle køretøjsbatteri på pantemærkaten. De refunderer depositum mod fremvisning af depositumsmærkat.

Leveringstider
Med mindre andet er angivet i tilbuddet, sker levering af varer på hjemmemarkedet (Tyskland) inden for 1 - 3 dage, ved leverancer til udlandet inden for 3 - 14 dage fra kontraktindgåelse (ved aftalt forudbetaling fra datoen af betalingsinstruksen). Bemærk venligst, at der ikke leveres på søndage og andre helligdage. Har du bestilt varer med forskellige leveringsdatoer, sender de varerne samlet i én levering, medmindre andet er aftalt. Leveringsdatoen for hele ordren er den samme som varen med den længste leveringstid.

Ved selvafhentning informerer de dig på e-mail, så snart varen er klar og informerer dig om afhentningsmulighederne. I dette tilfælde vil der ikke blive opkrævet forsendelsesomkostninger. De anslåede fragtomkostninger kan kun bruges, hvis indkøbskurven ikke er tom.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om RCFOX
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.