DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Reima

  Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de har i overflod alt fra regntøj til sko over shorts og alt derimellem, så der er ingen, som længere har en undskyldning for ikke at være ordentligt klædt på. Reima er der, hvor de forældre, der gerne vil give deres børn det bedste, handler, og der er heldigvis gode priser, selvom man ikke går på kompromis med hverken bæredygtighed eller kvalitet, for der er priser, som er meget konkurrencedygtige. Reima sikrer, der er gratis fragt, og de samarbejder med de største fragtfirmaer, som sikrer, du altid kan få dine varer hurtigt.

  Om Reima

  Reima ved, at børn er det vigtigste, vi har. Det er der, hvor vi skal ligge vore ressourcer, for det er dem, som skal overtage efter os og forhåbentligt rydde op alt det skidt, som vi andre har gjort ved moder jord. Hos Reima har de ikke løsninger til det, men de har tøj til børn i alle afskygninger. Reima stopper dog ikke der, de har også sko og tilbehør til børn, som er aktive, og som ikke bare sidder foran en skærm, som mange desværre gør i dag. Reima sikrer, tøjet er i så god en kvalitet, at det kan holde også til de vilde lege, som børn heldigvis finder på.

  Webinar: Digitalisering af salg og marketing, før, under og efter Corona (B2C og B2B)

  Services hos Reima

  Hos Reima får du tøj til aktive børn, men det er ikke kun det, som du får Hos Reima. Hos Reima får du nemlig tøj, som er lavet af materialer, som er bæredygtige, og hvor det hele er i en kvalitet, som er som dengang, man var ude fra norgen til aften, så tøjet kan med garanti holde til den vilde leg, som også finder sted i sted. Reima har excelleret i tøj, som er stærkt nok til at blive brugt af brandmænd og til at arbejde i de mest barske områder i verden. Reima har også sko og tilbehør i samme gode kvalitet, og der er altid en hurtig levering, som er gratis, hvis man køber for bestemt beløb.

  Klager og kundeservice

  Hvis du står med enten en klage eller en forespørgsel, så er det meget let at komme i kontakt med Reima, for på deres hjemmeside er der ikke kun mail og telefonnumre, der er også en chatfunktion, som hurtigt giver dig alle de svar, som du gerne vil have. Det er den samme gode service, du får, lige meget hvilken metode du bruger, eneste er, at mail tager lidt længere tid. Om det er en klage eller en forespørgsel er for Reima lige meget. Det er den gode service og kompetente medarbejdere, som hjælper dig gennem forløbet.

  Anmeldelse af Reima

  Når du leder efter et firma, du gerne vil handle med, så tjekker du nok som os andre internettet og de hjemmesider, som bedømmer selskaberne. Nu er der så kommet en ny side. Denne side tillader dig at skrive en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse. En type bedømmelse, som mange andre gerne vil læne sig op ad, når de vælger det firma, de vil handle med, og hvor firmaerne kan bruge dem til at blive bedre, hvis de vil lytte til deres kunder.

  Reima
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Reima

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Reima et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Reima I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Reima?

  Reima er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reima gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.