Reima

Alle anmeldelser

Reima

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

W
Winnie R.
Jeg har købt Reima produkter i flere år til mine 3 børn og senere 6 børnebørn. Tøjet, skoene og støvlerne er af fremragende kvalitet og er nemme at vedligeholde. Selv efter aktive børns daglige sli...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mine børn siger tak :)

  Jeg har købt Reima produkter i flere år til mine 3 børn og senere 6 børnebørn. Tøjet, skoene og støvlerne er af fremragende kvalitet og er nemme at vedligeholde. Selv efter aktive børns daglige slid ser tøjet stadig pænt og præsentabelt ud. Jeg synes, at Reimas produkter giver god værdi for pengene og anbefaler Reima til alle, der sætter pris på godt design og slidstærkt, praktisk børnetøj. Altid en god service, send varerne hurtigt og ingen overholdelse om sko eller tøj fra Reima.

  Ordrer blev afsendt snart. Returmærkaten var allerede inde i pakken og så meget nemt at returnere de varer, der desværre var for store. Jeg valgte at betale med regning, og så snart de modtog min returpakke, justerede de regningen. Så jeg betalte kun for de ting, jeg beholdt. Vil klart anbefale deres online shop.


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo CoolPriser

CoolPriser

1 anmeldelser

 Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Reima

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de har i overflod alt fra regntøj til sko over shorts og alt derimellem, så der er ingen, som længere har en undskyldning for ikke at være ordentligt klædt på. Reima er der, hvor de forældre, der gerne vil give deres børn det bedste, handler, og der er heldigvis gode priser, selvom man ikke går på kompromis med hverken bæredygtighed eller kvalitet, for der er priser, som er meget konkurrencedygtige. Reima sikrer, der er gratis fragt, og de samarbejder med de største fragtfirmaer, som sikrer, du altid kan få dine varer hurtigt.

Om Reima
Reima ved, at børn er det vigtigste, vi har. Det er der, hvor vi skal ligge vore ressourcer, for det er dem, som skal overtage efter os og forhåbentligt rydde op alt det skidt, som vi andre har gjort ved moder jord. Hos Reima har de ikke løsninger til det, men de har tøj til børn i alle afskygninger. Reima stopper dog ikke der, de har også sko og tilbehør til børn, som er aktive, og som ikke bare sidder foran en skærm, som mange desværre gør i dag. Reima sikrer, tøjet er i så god en kvalitet, at det kan holde også til de vilde lege, som børn heldigvis finder på.

Services hos Reima
Hos Reima får du tøj til aktive børn, men det er ikke kun det, som du får Hos Reima. Hos Reima får du nemlig tøj, som er lavet af materialer, som er bæredygtige, og hvor det hele er i en kvalitet, som er som dengang, man var ude fra norgen til aften, så tøjet kan med garanti holde til den vilde leg, som også finder sted i sted. Reima har excelleret i tøj, som er stærkt nok til at blive brugt af brandmænd og til at arbejde i de mest barske områder i verden. Reima har også sko og tilbehør i samme gode kvalitet, og der er altid en hurtig levering, som er gratis, hvis man køber for bestemt beløb.

Klager og kundeservice
Hvis du står med enten en klage eller en forespørgsel, så er det meget let at komme i kontakt med Reima, for på deres hjemmeside er der ikke kun mail og telefonnumre, der er også en chatfunktion, som hurtigt giver dig alle de svar, som du gerne vil have. Det er den samme gode service, du får, lige meget hvilken metode du bruger, eneste er, at mail tager lidt længere tid. Om det er en klage eller en forespørgsel er for Reima lige meget. Det er den gode service og kompetente medarbejdere, som hjælper dig gennem forløbet.

Anmeldelse af Reima
Når du leder efter et firma, du gerne vil handle med, så tjekker du nok som os andre internettet og de hjemmesider, som bedømmer selskaberne. Nu er der så kommet en ny side. Denne side tillader dig at skrive en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse. En type bedømmelse, som mange andre gerne vil læne sig op ad, når de vælger det firma, de vil handle med, og hvor firmaerne kan bruge dem til at blive bedre, hvis de vil lytte til deres kunder.