Resident Jewelry

Alle anmeldelser

Resident Jewelry

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Resident Jewelry

Der er mange, som rejser hver dag, men det er heldigvis ikke alle, som må forlade hus og hjem på grund af krig, hungersnød, eller fordi de bliver forfulgt på grund af religion, sexualitet eller noget helt tredje, som for de fleste af os virker så uskyldigt, men desværre gør, at andre bliver forfulgt. For dem, som rejser fra hus og hjem, er der muligheden at få et specielt smykke, eller rettere sagt, så er der nu en chance for os alle til at få vores hus med os, lige meget hvor vi er, så vi altid har noget rundt om håndledet, som minder os om hjem. For det smykke, som vi bærer, er så alle kan se, det er vores hus, det er der vores hjerte, og nu har vi det som smykke.

Om Resident Jewelry
Der er mange, som taler om at de savner deres barndomshjem, men nu er det muligt, at du kan få et minde, så du altid kan huske det og minde dig om, at minder er netop det, som er tættest på hjertet; dit hjem, der hvor du har skabt minder, og hvor du har lagt sjæl og hjerte. Smykkerne er alle designet efter rigtige hollandske huse og bærer de samme karakteristika, som de hollandske huse er så kendte for. Smykkerne er alle håndlavede, og firmaet sikrer, at alle deres smykker er lavet i hånden og er unikke.

Services hos Resident Jewelry
Det mest åbenlyse, som du får, er selvfølgelig et smykke, når du bestiller hos Resident Jewelry, men du får også en lille del af din personlighed i det smykke. Smykkerne kan du bestille i både rustfrit stål og i guld, og når du har bestilt, så sender de det til dig uden ekstra omkostninger. Resident Jewelry bruger læderremme til alle deres smykker. Deres sortiment er ikke stort, men det er eksklusivt, og det er smykker, som taler til hjertet for dem, som bærer dem, og dem, som laver dem.

Klager og kundeservice
Resident Jewelry har et produkt, som gør, at kunderne skal kunne få kontakt med dem hurtigt, og det kan du heldigvis også, for på deres hjemmeside finder du hurtigt og let alle de oplysninger, som du skal bruge for at komme i kontakt med dem, både på telefon og på mail. Det, som er fælles for begge kontaktmetoder er, at du får kompetente svar, og de svarer hurtigt, lige meget om det er en klage, eller det er en forespørgsel, som du kommer med til dem.

Anmeldelse af Redisdent Jewelry
Når man i dag handler på nettet, så er det vigtigt, at man har undersøgt det firma, som man vil handle med. Det er der, hvor du nu kan komme ind i billedet, for selvom der er andre sider, hvor du kan bedømme firmaerne, så kommer der nu en side, hvor du kan bedømme firmaer objektivt og konstruktivt. Noget, som mange andre kunder vil sætte pris på, og som mange vil benytte sig af, når de i fremtiden skal finde oplysninger om de firmaer, som du anmelder, og det er ikke noget, som kræver timer fra din side, nej det er let og hurtigt overstået.