Richmond & Finch

Alle anmeldelser

Richmond & Finch

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Richmond & Finch

Vi har dem alle lige ved hånden næsten 24 timer i døgnet - vores mobiltelefoner, det er den minicomputer, som alle bruger, og det er en stor investering, som vi er ude i, når vi skal købe en ny. Derfor bruger vi også penge på at beskytte dem med covers med mere. Det er her Richmond & Finch kommer på banen. De laver nemlig covers og tilbehør til mobilen, og de laver det til næsten alle de modeller, der er på markedet, for de ved godt, det er noget, som de fleste af os gerne vil investere i for at beskytte vores næsten kæreste eje.

Om Richmond & Finch
Richmond & Finch har eksisteret siden 2013, og de har kun vokset sig større og større siden dag 1. De er i dag blandt de største, når det gælder covers til mobiltelefoner og det tilbehør, som mange i dag også har til at pynte telefonerne med. De ved, det er et marked, som altid er i en rivende udvikling, og der er mange modeller på markedet, men de forsøger at sikre, de altid er på forkant med det og har udstyr til næsten alle de modeller, som er på markdedet. Richmond & Finch er klar over, de skal holde kadencen, ellers er der mange, som gerne vil være nummer et i verden, og de gør alt, hvad de kan, for at holde sig på toppen.

Services hos Richmond & Finch
Hos Richmond & Finch får du alt det, som du kan forestille dig, du kan bruge af tilbehør til din mobiltelefon, og du kan få et cover, som gør din telefon bliver noget, som afspejler din personlighed. Richmond & Finch er klar med en hurtig levering. Som regel er deres levering så hurtig, at hvis du har bestilt det dagen før, så er det med levering dagen efter, alt afhængig af, hvad tid på dagen du bestiller. Er du utilfreds og gerne vil have dit køb byttet, så er det også ganske let. De tilbyder 30 dages returret, noget som er meget specielt.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Richmond & Finch, så er det noget, som gøres ganske let, for på deres hjemmeside kommer der en chatfunktion op, og den kan du let bruge og hurtigt få svar på klager og forespørgsler. Alt klares hurtigt og let, og det er en kompetent kundeservice, som du får hver eneste gang. Du kan også både ringe og skrive en mail til dem. Der vil de give samme gode service, og de vil også forsøge at svare hurtigt på mail, som er den langsommeste service, de tilbyder dig.

Anmeldelse af Richmond & Finch
Når vi skal finde det firma, som vi gerne vil handle med, så kigger vi online. Det er noget, som vi alle bruger, og der er nu kommet en ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at blive en af dem, som på en objektiv og konstruktiv måde bedømmer de firmaer, som du har handlet med. Det er noget, som mange andre forbrugere i fremtiden vil bruge tid på at læse og bruge til at finde de firmaer, som de vil handle med.