DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser RisvigDesign

  Dansk design er kendt for både at være funktionelt, enkelt, smukt og brugbart, og disse elementer går alle igen hos Risvig design, der arbejder for, at du får det bedste til din hverdag, men at det er produkter, der har et humoristisk og smukt udseende, der også gør dig glad.

  Om RisvigDesign

  RisvigDesign har en tanke, der er, at deres designs er skabt til at skabe glæde og blive brugt. Det er ergonomiske produkter med fokus på udseendet, og her finder du alt fra køkkenknive, skærebrædder og haveredskaber, der altsammen egner sig til daglig brug, men som virkelig kan vises frem for alle, der kigger forbi.
  Det er ikke kun det smukke, der er fokus på hos RisvigDesign, det er også kvalitet. For smukke ting kan ikke stå alene, så alle designere skaber kun produkter i den bedste kvalitet. På den måde holder det sig smukt, og det maskuline i stilen lyser op, selv når det har været i brug rigtig længe, og det er lige så godt at bruge, som den dag, du købte det.

  Services hos RisvigDesign

  Hos RisvigDesign har de den holdning, at mænd også foretrækker smukke og funktionelle ting, om det er til køkkenet eller til haven. Mænd vil gerne have kvalitet og maskuline produkter, der viser, at de er en lige så stor del af husholdningen. Derfor slår RisvigDesign sig på, at deres produkter altid er den perfekte gave til manden, der har alt.
  På deres hjemmeside kan du både lade dig inspirere af de mange spændende varer, og du kan også læse om dem, men de har også inspirerende videoer, hvor de viser produkter frem. Du kan se, hvordan designet virker i praksis, og det gør det lettere at vide, om det er lige noget for dig, eller om det er den perfekte gave til en, der fortjener noget, der er så meget mere ekstra.

  Kundeservice og klager

  Varerne, der købes på hjemmesiden, sendes med GPS, så du kan hente dem kort tid efter, og det lige der, hvor det passer dig. Du kan altid fortryde dit køb indenfor 14 dage og returnere det, du har købt - eller dele af det, hvis du har bestilt flere varer, og så er det bare at sende det retur til virksomheden og få dine penge tilbage. Du er desuden dækket af de almindelige regler for reklamationsret, som gælder i 24 måneder.
  Er der spørgsmål, så er RisvigDesign ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail, som deres kompetente personale er klar til at svare på. Det kan være alt fra funktionalitet til materialer, det er bare at spørge og få stillet din nysgerrighed.

  Anmeldelse af RisvigDesign

  Har du fundet den perfekte gave til dig selv eller til en anden, der sætter pris på funktionelt design hos RisvigDesign, så kan du skrive din egen anmeldelse af dine oplevelser med at handle her, ligesom du kan fortælle om det, du har købt. Hvordan fungerer køkkenknivene? Er det en fornøjelse at arbejde i have med deres haveredskaber? Er det en lækker proptrækker?

  RisvigDesign
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om RisvigDesign

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er RisvigDesign et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af RisvigDesign I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette RisvigDesign?

  RisvigDesign er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RisvigDesign gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.