RisvigDesign

Alle anmeldelser

RisvigDesign

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

RisvigDesign

Dansk design er kendt for både at være funktionelt, enkelt, smukt og brugbart, og disse elementer går alle igen hos Risvig design, der arbejder for, at du får det bedste til din hverdag, men at det er produkter, der har et humoristisk og smukt udseende, der også gør dig glad.

Om RisvigDesign
RisvigDesign har en tanke, der er, at deres designs er skabt til at skabe glæde og blive brugt. Det er ergonomiske produkter med fokus på udseendet, og her finder du alt fra køkkenknive, skærebrædder og haveredskaber, der altsammen egner sig til daglig brug, men som virkelig kan vises frem for alle, der kigger forbi.
Det er ikke kun det smukke, der er fokus på hos RisvigDesign, det er også kvalitet. For smukke ting kan ikke stå alene, så alle designere skaber kun produkter i den bedste kvalitet. På den måde holder det sig smukt, og det maskuline i stilen lyser op, selv når det har været i brug rigtig længe, og det er lige så godt at bruge, som den dag, du købte det.

Services hos RisvigDesign
Hos RisvigDesign har de den holdning, at mænd også foretrækker smukke og funktionelle ting, om det er til køkkenet eller til haven. Mænd vil gerne have kvalitet og maskuline produkter, der viser, at de er en lige så stor del af husholdningen. Derfor slår RisvigDesign sig på, at deres produkter altid er den perfekte gave til manden, der har alt.
På deres hjemmeside kan du både lade dig inspirere af de mange spændende varer, og du kan også læse om dem, men de har også inspirerende videoer, hvor de viser produkter frem. Du kan se, hvordan designet virker i praksis, og det gør det lettere at vide, om det er lige noget for dig, eller om det er den perfekte gave til en, der fortjener noget, der er så meget mere ekstra.

Kundeservice og klager
Varerne, der købes på hjemmesiden, sendes med GPS, så du kan hente dem kort tid efter, og det lige der, hvor det passer dig. Du kan altid fortryde dit køb indenfor 14 dage og returnere det, du har købt - eller dele af det, hvis du har bestilt flere varer, og så er det bare at sende det retur til virksomheden og få dine penge tilbage. Du er desuden dækket af de almindelige regler for reklamationsret, som gælder i 24 måneder.
Er der spørgsmål, så er RisvigDesign ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail, som deres kompetente personale er klar til at svare på. Det kan være alt fra funktionalitet til materialer, det er bare at spørge og få stillet din nysgerrighed.

Anmeldelse af RisvigDesign
Har du fundet den perfekte gave til dig selv eller til en anden, der sætter pris på funktionelt design hos RisvigDesign, så kan du skrive din egen anmeldelse af dine oplevelser med at handle her, ligesom du kan fortælle om det, du har købt. Hvordan fungerer køkkenknivene? Er det en fornøjelse at arbejde i have med deres haveredskaber? Er det en lækker proptrækker?