Röhnisch

Alle anmeldelser

Röhnisch

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Röhnisch

Det hele startede i Zeitz, Tyskland, hvor Hellmut Röhnisch blev født i 1916. Hellmut undslap Nazityskland og sammen med to venner drog han ud, for det meste til fods, gennem Polen, Litauen, Letland, Estland, gennem Finland, og nåede til sidst svenske grænse ved Haparanda.
 
Svensk arv
I 1945 konkurrerer Hellmut i gymnastik, og få dage efter at have modtaget svensk statsborgerskab vandt han guldmedaljen, der repræsenterede sit nye land. Samme år blev Röhnisch grundlagt og etableret som leverandør inden for gymnastikudstyr. I 1950'erne fornyer Röhnisch branchen ved at introducere "Sockiplast" på markedet, en gymnastikstrømpe med en skridsikker belægning. Hellmut fandt kærligheden i den svenske skønhed Margareta, og i 1943 giftede Hellmut sig med sin gymnastkammerat. Margareta Röhnisch skulle senere blive svensk mester i curling.

Inspireret af den amerikanske skuespillerinde Jane Fonda og den enorme aerobe trend i 1980'erne udvider Röhnisch sig til aktivt tøj til kvinder.

Et årti senere er Röhnisch en af ​​de første til at introducere mikrofiber i aktivttøj. Mikrofiber, et blødt, let materiale lavet af meget tynde kunstige tråde, er designet til at transportere fugt væk fra kroppen og holde huden tør og kølig. Super elastisk i naturen, mikrofiber er det perfekte materiale til sportstøj.

I 2000 indtog Röhnisch positionen som et helt kvindeligtbrand med den bemyndigende slogan "For kvinder, af kvinder." Helt siden starten har Röhnisch udfordret industristandarder og hævet aktive kvinders stemme. De er stolte af at arbejde med et helt kvindeligt designteam, der sørger for at sætte pasform, funktion og komfort for den kvindelige krop først.

Kvindelig brandspecialist
Som en kvindelig brandspecialist med et udelukkende kvindeligt designteam er Röhnisch stolt af at få kvinder til at føle sig selvsikre, komfortable og stærke. De kender kvindekroppen og har forfinet vores designs i 75 år.

Som et af de første mærker, der kæmpede for et marked for træningstøjtilkvinder, stod de op mod giganterne på markedet ved at positionere sig selv som et kvinde-inspireret og kvinde-ledet brand med den bemyndigende slogan "For kvinder, af kvinder."

Tidligere følte kvinder, der førte en aktiv livsstil, sig ofte begrænset af pasformen og stilen af ​​traditionelle aktive beklædningsgenstande, som var rettet mod mænd. De besluttede at gøre tingene anderledes ved at vælge snit, mønstre og materialer, som kvinder foretrak.

Med hvert design, der starter med den kvindelige form, er de kendt for deres unikke evne til at passe og smigre den kvindelige krop i alle former og størrelser. Denne rummelighed, der spænder i størrelse fra XS til 3XL, var med til at tilskynde kvinder, overalt, til at forblive aktive.

Röhnisch's sortiment er designet i Sverige af et kvindeligt designteam og omfatter aktivt tøj, strandtøj, overtøj og golftøj. Gå aldrig på kompromis med stil for funktion. Altid med bæredygtighed i centrum.

Sammen kan vi gøre en forskel
Röhnisch er en stolt partner til Hand in Hand International, en svensk-baseret nonprofitorganisation, der styrker fattigdomsramte kvinder i landdistrikterne i Indien gennem mikrofinansieringsvirksomhedstræning og iværksætteri. Grundlagt af to lærere, forestiller Hand in Hand en verden uden fattigdom, så kvinder kan blive selvforsørgende, skabe deres egen identitet og give deres børn et bedre liv.

Tak fordi du læste om Röhnisch
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Röhnisch kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.