Rosegal

Alle anmeldelser

Rosegal

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

Logo Urvaerket
Urvaerket
2 anmeldelser

Hjemmesiden urvaerket.dk er en forhandler af luksusure, designerure og mærkeure med et kæmpe udvalg. Det er lækker kvalitet, der ...

Rosegal

Tøj til den bevidste kvinde, også til hende med former, som i dag bliver kaldt plus size. Rosegal har i deres sortiment tøj til enhver lejlighed, og de går ikke på kompromis med kvaliteten eller noget af det andet, som de har, for der er ingen grund til at dem, som er lidt større end gennemsnittet, ikke skal være klædt ordentligt på, for de holder jo også af mode, selvom de ikke lige har det, som i dag ligner modelmål. Deres sortiment er stort, der er fokus på mode og på det, som alle gerne vil have, for hvem blandt os kan ikke lide at iføre sig noget pænt tøj og få et kompliment eller to for den måde, som man er klædt på.

Om Rosegal
Rosegal er startet som virksomhed af en flok venner, som alle havde en interesse i mode, og de undrede sig over, at der var så få firmaer, som sad på modemarkedet. De startede op, har siden vokset sig store, og de er nu i adskillige lande verden over. De har oparbejdet en god og stabil kundebase, og de er altid klar med det sidste nye på markedet. Rosegal giver fri fragt, hvis du køber for mere end et bestemt beløb, og der er en meget hurtig levering. Det er dog ikke kun tøj, men også møbler og andre former for tilbehør til hjemmet, som firmaet gør sig i. Det er med andre ord mode på alle områder.

Services hos Rosegal
Rosegal er mode indenfor alle områder. Det er til ham og hende samt til kvinderne med lidt ekstra på sidebenene, det er møbler og smykker, tilbehør og alt andet, og de sikrer, det hele er lige til at købe med et klik med musen. Hos rosegal kan du få det hele sendt, det går stærkt, for det handler om tilfredse kunder. Rosegal er klar med både muligheden for forskellige former for betalingsmuligheder, og de er klar til at gøre dig til forhandler af deres produkter, hvis det er rentabelt for begge partnere.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Rosegal, så er det faktisk så enkel, som det kan blive, for på deres startside, når du går ind på deres hjemmeside, finder du et telefonnummer, og der sidder kundeservice og venter på, at du ringer til dem. De vil svare hurtigt og kompetent på alle dine spørgsmål eller lytte til dine klager og hjælpe med at få løst problemet. Hos Rosegal er de lige glade med, om det er en klage eller spørgsmål, du ringer med, kvaliteten af kundeservicen er den samme.

Anmeldelse af Rosegal
Når du står og skal handle med et firma for første gang, så tjekker du nok som vi andre, hvad andre siger om firmaet på nettet. Der er nu kommet en hjemmeside, som giver dig mulighed for at være en af dem, som andre bruger, når de skal finde det firma, som de vil bruge, for hjemmesiden giver dig en god mulighed for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget som både andre forbrugere og firmaerne selv kan bruge i fremtiden.