Roselinlin

Alle anmeldelser

Roselinlin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Roselinlin

Roselinlin er et internationalt B2C online mode indkøbscenter. De blev grundlagt i 2016 og har gennem de seneste år opnået en rivende udvikling på globalt plan. De har vundet anerkendelse og tillid fra kunder i Amerika, Europa og Australien. Virksomheden har hovedsageligt fokus på damemode, men tilbyder også accessories, sko, tasker og andre modeartikler. Roselinlin's mål er altid at give deres kunder fantastiske modeprodukter af høj kvalitet til overkommelige priser. Roselinlin tilbyder trendy, moderigtige stilarter, usædvanlige og innovative designs og en professionel service, der er uden sidestykke.

Forelsk dig i mode igen
Som et globalt online indkøbscenter forstår Roselinlin deres kunders passion, ved at tilbyde et bredt udvalg af tøj af høj kvalitet til direkte priser og professionel service til kunder over hele verden. Med tusindvis af overkommelige produktlinjer deler deres købere deres passion med deres samlede forpligtelse til at skaffe det allerbedste flagskibstøj og tilbehør til de mest overkommelige priser.

Mode handler ikke kun om stil
Hos Roselinlin er mode en holdning, og mode er en livsstil. De lever og ånder for mode, både ny og vintage, og de tror på, at du deler den samme passion. Med tusindvis af ikoniske styles til enhver stemning er Roselinlin sikre på, at du vil elske det, de har at tilbyde. Tilmeld dig i dag og begynd din moderejse ind i en verden af ​​stil. Slut dig til Roselinlin, bogmærke os og oplev os. Lad dem inspirere dig.

I Roselinlin's online shop finder du unikke, moderigtige produkter fra vores uafhængige designere, der har materialer af høj kvalitet og pålidelig produktion. Deres QA-team inspicerer hvert produkt før emballering for at sikre maksimal kundetilfredshed. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så tøv ikke med at kontakte dem via e-mail: service@roselinlin.com og anmode om en refusion. Roselinlin vil gøre deres bedste for at imødekomme din anmodning.

Hurtig tilbagebetaling
Venlig påmindelse: alle adresser på pakken er ikke tilladt som returadresse. Returpakker skal godkendes. Returneringer, der ikke er godkendt af Roselinlin's kundeservice, vil ikke blive honoreret. De udsteder din refusion til din oprindelige betalingsmetode inden for en uge.

Returpolitik
Alle køb (med undtagelse af udgåede varer, badetøj, tasker og tilbehør) kan returneres inden for 30 dage efter leveringsdatoen. Varer skal være ubrugte, ubeskadigede, i original emballage og sikre, at alle varer i pakken er intakte. Ellers er køber ansvarlig for alle afgifter, og der vil ikke blive udstedt nogen tilbagebetaling. Køber er ansvarlig for returneringsomkostninger. Varer, der ikke opfylder disse kriterier, kan ikke returneres.

Køb, der ikke kan returneres
Udsalgsvarer og gratis gaver er ikke berettiget til returnering. Badetøj er udelukket fra returnering. Badetøj kan kun returneres, hvis det er defekt/beskadiget eller en forkert vare. Du skal e-maile Roselinlin et billede, der viser problemet/manglen, efter at du har sendt returanmodningen online.

Annullering af ordre
Din ordre refunderes fuldt ud, hvis du annullerer den inden for 24 timer efter købet. Hvis du ønsker at annullere ordren, bedes du indsende en hjælpebillet via kontakt os. Ordrer, der annulleres efter 24 timer efter køb, men før forsendelse, vil være underlagt et annulleringsgebyr på 15 %. Roselinlin accepterer IKKE annulleringsanmodninger, hvis ordren allerede er afsendt.

Hvad syntes du om Roselinlin?
Din erfaring er vigtig. Skriv en anmeldelse idag.