Rosewe

Alle anmeldelser

Rosewe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Rosewe

Rosewe var en af ​​de første onlinebutikker og har hjulpet modebevidste mennesker til at se fantastiske ud siden 2009. Rosewe tilbyder de nyeste street style kjoler, frakker og mere.

Hvis du er træt af at gå ud og se en anden iført nøjagtig samme outfit, eller hvis du leder efter et friskt nytlook, som ingen andre har, så er du kommet til det rette sted. De tilbyder (næsten dagligt) den nyeste damemode fra de store gader til en pris, du har råd til.

Deres målgruppe er det modebevidste 18-35-årige kvindemarked. De sigter efter at være spændende og innovative og give deres kunder den mode, de ønsker, når de ønsker det. For at følge med i de stadigt skiftende tendenser på deres marked har de udviklet en dynamisk og meget lydhør organisation.

Egne styles
Rosewe's indkøbs- og designteam udvikler deres egne styles og bringer den nyeste streetfashion fra hovedgaderne til butikkerne. Denne hurtige, fleksible forsyningskæde har sammen med Rosewe's formel med stil, kvalitet, værdi og service gjort det muligt for Rosewe hurtigt at blive en international superforhandler.

Ledet af et team af meget dedikerede og motiverede medarbejdere, er de totalt fokuserede på deres kunders behov. De håber at fortsætte med at udvide med kontinuerlig udvikling og innovation, hvilket bringer deres unikke oplevelse til kunder over hele verden.
 
Ordrebehandling
Umiddelbart efter du har afgivet din ordre, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail med en oversigt over din ordre og dine forsendelses- og faktureringsoplysninger. Når din ordre er bekræftet, vil dine varer blive klargjort til forsendelse. De fleste varer behandles inden for 1-3 hverdage, men nogle kan tage op til 6-10 hverdage. Selvom de gør alt for at forberede din ordre til forsendelse så hurtigt som muligt, kan nogle varer tage længere tid at behandle på grund af lav produkttilgængelighed. I sådanne tilfælde vil du blive underrettet om forsinkelsen via e-mail.

Levering
Når din ordre er afsendt, modtager du en forsendelsesbekræftelse på e-mail med detaljer om de varer, der er inkluderet i pakken, samt et sporingsnummer og et link til fragtfirmaets hjemmeside. For at spore din pakke skal du blot klikke på det angivne link. Du kan også spore status for din forsendelse i din Rosewe-brugerkonto.

Bemærk venligst, at fragtfirmaet nogle gange tager lidt tid på at opdatere status for forsendelsen, og dit sporingslink virker muligvis ikke med det samme. I tilfælde af en mislykket levering, vil du også få besked via e-mail.

Hvis du ikke har modtaget din ordre, bedes du kontakte os inden for 2 måneder efter, at ordren er afsendt.

Hvordan var det at prøve Rosewe?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Rosewe. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.