Route One

Alle anmeldelser

Route One

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Route One

Ved at kombinere det bedste fra skatekultur og street fashion har Route One udstyret skatere i over tre årtier. Fra garvede professionelle til parknybegyndere, de tilbyder perfekt udstyr, support og stil - for alle.

Route One's oprindelse
I 1989 forlod to venner livet i London og flyttede vestpå. De ville leve af at lave noget, de elskede, og oprettede et lager i et rækkehus i Bristol, hvor de begyndte at sælge actionsportsudstyr.

Snart (og efter et par falske starter) åbnede de dørene til den første Route One-butik. Mere end 30 år og yderligere seks butikker senere har de hjulpet titusindvis af mennesker med at klæde sig, føle og skate bedre.

Route One bruger deres mange års erfaring til at give dig adgang til det bedste af det bedste. Hardware, fodtøj og beklædning fra de mærker, du kender og elsker, er kun begyndelsen på det.

Fra eksklusive interviews med verdens bedste professionelle til bag-kulisserne-optagelser og skate-tutorials med deres skate-team, sammensætter de deres indhold lige så omhyggeligt, som de gør med deres samlinger. Hvis du ønsker at lære mere om skatingens historie, kultur og identitet, er vi forpligtet til at bringe en række stemmer til bordet.

Route One er forpligtet til at give kunderne det bedste udvalg af produkter fra hele verden sammen med deres omfattende udvalg af private label-mærker.

Kommer fra skatere
Hvorfor varemærket Route One? De har altid været forpligtet til at bringe de bedste produkter fra hele verden til deres butikker på den hurtigst mulige måde. De rejser for personligt at hente de seneste mærker fra USA, Europa og Fjernøsten for at bringe vores samfund de mest spændende, sjældne og teknisk avancerede skatesæt og -beklædning i verden.

Uafhængig ånd
Route One er en prisvindende uafhængig forhandler – og de tager vores uafhængighed alvorligt. På og offline er deres teams viden og entusiasme for de mærker og produkter, de køber og sælger, uden sidestykke. Uden dem ville de ikke være, hvor de er i dag, og de er meget taknemmelige for deres hårde arbejde.

De køber ikke kun de bedste skatemærker i verden, men de designer og sælger også deres eget udvalg af hardware, tilbehør og beklædning af høj kvalitet - Route One O.B.

Online og offline
Skatebutikker har altid handlet om fællesskabet, og de stræber efter at støtte deres. Route One's netbutik besøges over 5 millioner gange hvert år, og Route Ones sociale kanaler samler over 140.000 skatere for at dele tricks, nye spark og alt muligt andet.

I deres syv regionale butikker bliver kunderne mødt af kyndige skatere, der er ivrige efter at hjælpe dem med at ruste op til en sikrere og mere jævn tur. Deres butikker er omdrejningspunkter for den lokale skatescene og er vært for bogsigneringer, zine-lanceringer, filmvisninger og andre gør-det-selv-begivenheder. Fortæl os, hvad du har planlagt.

Den bæredygtige rute
Velkommen til The Sustainable Route. Her kan du læse deres seneste bæredygtighedsrapporter, lære, hvad de har gjort for at blive en bedre virksomhed, og se vores forpligtelser for fremtiden.

Deres bæredygtighed på Route One er en løbende proces, der aldrig kan blive fuldstændig, da hvert produkt, de sælger, forbruger naturressourcer og har miljømæssige omkostninger. De ved dog, at vi har et stort ansvar over for vores samfund, vores planet og os selv for at anerkende vores fodaftryk og forbedre os som virksomhed. Det er derfor, de tager små skridt hver sæson for at reducere vores påvirkning og finde en mere bæredygtig vej. De har kun én chance for at beskytte vores planet, og de er alle i samme båd.

Route One vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.