Rugs USA

Alle anmeldelser

Rugs USA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Rugs USA

Rugs USA er dit hemmelige våben, når det kommer til at forvandle et hus til dit hjem. Rugs USA tilbyder tusindvis af globalt inspirerede tæppedesigns til uovertrufne priser. De tilbyder gratis fragt og en nem 30-dages returret på deres tæpper i USA. Find selv ud af, hvorfor mere end en million kunder har stolet på, at Rugs USA hjælper dem med at nå deres vision om et hjem.

Udvalget til dig
Uanset om du er inspireret af en fiber, tekstur eller den rigtige farve, har Rugs USA uendelige muligheder at vælge imellem. Leder du efter miljøvenlige, vedvarende naturlige fibre? Se deres brede udvalg af tykke jute- og sisaltæpper, lette og luftige bomuldstæpper eller varme uldtæpper. Eller forelsk dig i deres shag-tæpper, perfekt ved siden af ​​din seng eller i hjertet af dit familieværelse. Globalt inspirerede vintagetæpper og marokkanske tæpper er en inspiration med deres smukke design forankret i fjerne landes traditioner, mens bohemetæpper tilfører et smukt farvestænk og fritflydende mønster til ethvert rum.

Rugs USA kan ikke tænke på noget bedre end at placere det helt rigtige tæppe i alle rum i dit hjem, og stol på dem, de har det helt rigtige tæppe til hvert værelse. Deres soveværelsestæpper giver blødhed under dine fødder, hvis du leder efter en legende eller afslappende atmosfære. Stuetæpper sætter indretningen af ​​dit hjem i rummet, hvor hele familien samles. Deres køkkentæpper er holdbare, vaskbare og pletafvisende, så de kan håndtere daglige spild og slitage med lethed. Udendørs tæpper er en fantastisk tilføjelse til enhver terrasse eller dæk, og skaber zoner til samtale og afslapning. Endelig gør tæpper til spisestuen hvert måltid ekstra specielt. Bare sørg for at vælge et rundt, ovalt, firkantet eller rektangulært tæppe, der er stort nok til, at alle gæster kan sidde på med deres stole.

Mange størrelser til dit behov
At vælge en tæppestørrelse kan være skræmmende, men hos Rugs USA gør de det nemt, ved at tilbyde en bred vifte af størrelser. Hvis du vil give indtryk af et større rum, kan overdimensionerede og ekstra store tæpper som 10x14 og 12x15 fylde et helt rum med et enkelt design. 9x12 tæpper er ideelle til større opholds- og familieværelser og passer også godt under kingsize senge. 8x10 tæpper er store nok til stuesæt til at sætte de forreste ben på tæppet eller til at passe under queensize senge. 6x9 tæpper og 7x9 tæpper er gode størrelser til overgangsområder eller spisestuer. 5x8 og 4x6 tæpper er alsidige løsninger til at tilføje et særligt touch i lejligheder eller mindre værelser. Løbere er gode til lange, smalle rum som gange, køkkener eller på siden af ​​din seng.

Forsendelse og retur
Selvom Rugs USA tilbyder gratis fragt, dækker de ikke omkostningerne ved returnering. Returforsendelsesomkostninger varierer efter produkt og vil blive vist til dig, når din returnering er behandlet. For at kunne tilbyde deres kunder de bedste priser på retur, giver de rabat på alle returmærker. Hvis du har haft et problem med din ordre, bedes du kontakte deres kundeoplevelsesteam på 1 (800) 982-7210 så hurtigt som muligt.

Har du også købt et lækkert tæppe fra Rugs USA?
Der er rigitig mange læsere på vores hjemmeside, der gerne vil læse din erfaring og anmeldelse.