Sådan klæder du dit barn på til vinteren

Sådan klæder du dit barn på til vinteren
Webshops

Vinteren kommer. Den er rent faktisk allerede kommet. Efter en fanstatisk smuk hvid jul, er det meste sne forsvundet fra de danske fortove, veje og marker, men det betyder ikke at vinteren stadig er ovre os.

Det er koldt udenfor, og når der ingen sne ligger nogle steder, kan man hurtigt blive snydt til at tro, at foråret er på vej. Det er dog desværre ikke helt endnu, og derfor er det vigtigt, at du klæder dit barn ordentligt på til vinteren. Her komme tre tips til, hvordan du gør det bedst.

Find de bedste mærker

Nogle børn leger bare mere aktivt end andre, og derfor slider de deres tøj hurtigere op. Hvis man køber den billige flyverdragt i det lokale supermarked, kan det godt være, at man har sparet penge nu og her, men det er ikke sikkert, at det er tilfældet i det lange løb, for nogle børn kan rent faktisk godt gå igennem to eller tre af dem over en sæson. Derfor gælder det om at købe kvalitetsmærker som eksempelvis Mini a ture, så du er sikret, at dit barns vintertøj holder minimum én sæson. Ved at købe flyverdragter og andet udendørstøj i god kvalitet sikrer man altså, at tøjet holder i mere end én sæson, og derfor er der penge at spare. Man er nemlig ikke nødsaget til at skulle købe nyt tøj hver anden uge, når ens barn kommer hjem fra børnehave eller SFO med flyverdragter, der er slidt op på knæene eller helt forvansket efter mange mudderture.

Tænk vind og vejr frem for stil

Selvfølgelig må en flyverdragt eller et par vinterstøvler godt være smarte, og se meget flotte ud, men det er vigtigt, at du også husker på, at deres primære formål er, at holde jeres barn rent, tørt og koldt. Det er simpelthen begrænset, hvor meget smart regntøj der findes, men det vigtigste er blot af det virker. Så gå efter de tykke jakker med masser af uld, eller de regnjakker der ser ud til at kunne holde bedst, frem for dem der ser bedst ud. Husk på, at dit barn helt sikkert ser meget smartere og sødere ud, hvis han eller hun ser komfortabel ud, og ikke går rundt og fryser, fordi deres flyverdragt eller regntøj ikke har kunne holde tørt. Det samme gælder vinterstøvler. Det kan godt være, at de store kluntede vinterstøvler med vandtæt beskyttelsesgummi ikke er så flotte, men hvis det er dem, der holder børnenes fødder varme og tørre, så er det helt klart, I bør gå efter. Og faktum er blot, at det ofte er disse lidt kluntede og ikke-så-smarte outfits, der er de mest praktiske, når det kommer til det hårde vintervejr, som vi kender her i Danmark.

Husk de små fingre

Vi kender det selv, når vi er ude at gå tur. Selvom man er godt pakket ind i store jakker, skiundertøj og vinterstøvle, så kan man fryse så meget, hvis man har glemt sine vanter. Det gælder naturligvis også børn, og det er vigtigt, at man ikke glemmer hverken vanter eller hue. Det er nemlig sådan, at alle de kropsdele, der stikker ud fra kroppen, så altså hænder, fødder, fingre, næse og øre, ofte er dem, man fryser mest, da kroppen har svært ved at varme det op. Huen skal gerne dække ørene, da disse også bliver meget kolde. En god halsedisse, der kan proppes lidt ned i jakken eller flyverdragten hjælper med at holde halsen varm, og det kan betyde meget, når der skal undgås en forkølelse.

Det kan altså opsummeres meget kort, hvordanman bedst kæder sit barn på til vinteren. Først og fremmest bør man købe gode kvalitetsvarer, og ikke gå efter det billigste, for går men efter det billigste, kan man godt regne med, at man skal afsted flere gange per sæson, for at købe nyt, og så er det ikke længere det billigste i længden. Og ligeså er det vigtigt, at man tænker praktikalitet og anvendendelsesmetode frem for stil, da børnene jo er ligeglade med, hvordan de ser ud. Sidst men ikke mindst, er det også vigtigt, at man også husker at købe vinterudstyr, der dækker hænder, fingre, ører og hals, som eksempelvis vanter, huer og halsedisser.

Mere Webshops