Scosche

Alle anmeldelser

Scosche

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Scosche

Scosche' mål er at producere innovativttilbehør til en konkurrencedygtig pris. At give deres kunder overlegen service og kvalitet. At producere produkter, som de vil nyde i en menneskealder, med amerikansk opfindsomhed, som de vil sætte pris på.

Hvem vi Scosche?
Scosche blev lanceret i 1980, da Roger og Scotia "Scosche" Alves startede en konsulentvirksomhed for bilstereoprodukter i deres garage. Siden da er de vokset til 200 medarbejdere dedikeret til at designe, perfektionere og levere mere end 4.000 forbrugerelektronik, powersports og bilstereoprodukter, der repræsenterer deres urokkelige forpligtelse til innovation, kvalitet, sikkerhed og værdi. De er stadig en familieejet og drevet virksomhed med tre generationer af Alves-familien, der arbejder i Scosches hovedkvarter i Ventura County, Californien.

Scosche' "Hvorfor"
Scosche er født ud af og trives med deres passion for sejekøretøjer, fantastisklyd, den store udendørs, rejser, motorsport, hestekræfter og spænding. De er et selskab af teknologientusiaster, ryttere, surfere, racere, chauffører, teknologielskere, teknologibrugere, innovatører og utrættelige fortalere for perfektion. De hænger aldrig fast i fortiden eller i mudderet.

Scosche udforsker altid nye måder at gøre folks liv nemmere, sikrere, rigere og lykkeligere. Det er derfor, de bygger tilbehøret, der lader dig drive din telefon, bruge den håndfrit, mens du kører, lytte til fantastisk musik overalt, overvåge din puls, filme din ATV-tur, sætte din lastbil i gang og meget mere. Så du kan fokusere på dine passioner.

Inspirationen til og udviklingen af ​​Scosche-produkter kommer fra deres tilgang til brugerinnovation. De lytter til deres kunders feedback og bruger deres egne produkter hver dag.

Optimeret til udendørs brug
Scosche er taknemmelige for deres fantastiske Scosche-ambassadører, som bruger deres produkter, mens de lever deres drømme. Deres ambassadører tester deres produkter indgående og nyder dem, mens de deler deres livs spænding og udfordringer.

Socialt ansvar
Det er mere end bare en god forretning, det er den moralske tilgang til liv og arbejde. Scosche er en familievirksomhed med flere generationer, der blev grundlagt i 1980 på en dyb respekt for mennesker og en adfærdskodeks og etisk fokus på kerneprincipper om integritet, retfærdighed og høje professionelle standarder.

Spol frem til i dag. Det er nogle gange svært at tro, at Scosche er vokset fra en ydmyg begyndelse i en garage i det sydlige Californien til en virksomhed på flere millioner dollars med hundredvis af ansatte og produkter solgt i over 50 lande.

Selvom de er vokset til en anerkendt global virksomhed, der distribuerer prisvindende forbrugerteknologi og bilstereoprodukter, der nu er i hænder og køretøjer hos mennesker rundt om i verden, har de aldrig mistet synet af de ting, der inspirerer dem og gør os til dem, de er.

Scosche er engagerede. Det er derfor, de donerer deres tid, indsats og ressourcer på adskillige måder for at støtte deres lokalsamfund, vigtige fonde og andre velgørende og filantropiske interesser.

Scosche vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.