SCOTTeVEST

Alle anmeldelser

SCOTTeVEST

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

SCOTTeVEST

I april 2000 lanceres SCOTTeVEST og skabte det første digitale mærke, der solgte tøj, og begyndte at sælge eVEST version 1.0 på forhånd. Den originale eVEST var en øjeblikkelig succes - endda en sensation. I årenes løb har de modtaget tusindvis af billeder af deres kunder (de kalder dem eVESTimonials), der bærer deres eVESTs rundt om i verden - fortæller dem om den frihed og ro i sindet, deres pragmatiske "pocket science"-tilgang har givet dem.

SCOTTeVEST' allerførste logo, ca. 2000
Det var den beskedne begyndelse af SCOTTeVEST, et firma født i Jordans gæsteværelse i Chicago, der er vokset til et internationalt firma med en komplet tøjlinje bestående af: eVESTs, eVESTs med ærmer (også kaldet jakker) og eVEST hættetrøjer, for både mænd og kvinder, samt det de kalder eVEST the REST, dvs. skjorter, bukser, hatte, kjoler og endda undertøj, alle med intelligent designede lommer og funktioner til at rumme alle dine væsentlige ting og elektroniske enheder. Er du klar til at bo, arbejde og rejse mere ubekymret? Prøv SCOTTeVEST tøj og fortæl os om dine eventyr med en ny følelse af tryghed og frihed.

SCOTTeVEST' historie begynder
Omkring forrige århundredeskifte (dengang kendt som Y2K), da Scott Jordan bemærkede, at modeverdenen var lysår bagud i den stadigt skiftende teknologiverden. På det tidspunkt var Scott advokat hos et dot-com-firma og pendlede ugentligt mellem Chicago og Princeton, NJ. Han var elendig. Hans liv var hektisk og grænsede til sindssyge. Han arbejdede mange timer og var for ofte på farten, så han havde svært ved at holde det hele organiseret.

Verden gav ham fantastiske nye gadgets til at forbedre sit liv: Mobiltelefoner (kaldet "flip-telefoner" dengang), digitale kameraer, højttalertelefoner, opladere, cd/mp3-afspillere, Palm Pilots og PDA'er (kan du huske dem?), bare for at nævne nogle få. At bære alle disse elektroniske enheder var et problem for Scott. Og det er ikke engang at tage højde for alle de andre mere hverdagsagtige ting som nøgler, pung, pas, pengepenge osv.
 
Da det blev tid til at bære deres fantastiske nye legetøj, måtte de grave gennem tasker, fanny packs og rygsække, konstant bekymrede for at glemme noget, få vores tasker stjålet, få vores tasker plukket eller simpelthen miste deres nøgler i afgrunden af ​​en pung eller dokumentmappe.

Hvem har ikke mistet deres nøgler eller telefon kun for at finde dem, hvor de sidst var efterladt efter en panik, de kalder "gadget-dansen".

Scotts kone Laura var træt af, at Scott bad hende om at bære alle hans gadgets i sin pung. Da hun ikke pendlede til Princeton med Scott, var hendes pung alligevel bare en weekendløsning. Scotts traditionelle tasker kunne ikke rumme alt, hvad han havde brug for og en mands pung var udelukket. En dag, mens han jonglerede med alle sine gadgets, da han løb gennem Chicagos O'Hare-lufthavn for at nå sit fly, greb Scotts hovedtelefonledning fast i et dørhåndtag, og som han fortalte, rev han praktisk talt hans øreflip ud.

Scott ringede til Laura og fortalte hende om hans næsten katastrofe. Hun svarede: "Jeg er træt af at bære rundt på dine ting, når du er i byen, og nu tabte du næsten øret i lufthavnen. Du skal bruge en vest eller noget til alle dine ting."

SCOTTeVEST vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.