SELECTED

Alle anmeldelser

SELECTED

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

SELECTED

Med base i Danmark er SELECTED et internationalt mærke for mænd og kvinder, der tilbyder den moderne forbruger et unikt udvalg af stil og håndværk til en attraktiv pris. De bestræber sig altid på at sætte et edgytouch til eres progressivestyles og tilbyder kollektioner, der kan danne grundlag for enhver garderobe, altid i tråd med tidens trends. SELECTED fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, og derfor er bæredygtighed et vigtigt emne for os. Hver samling skal være mere bæredygtig end den sidste. Dette understreger det ansvar, de tager for vores fremtidige økologiske fodaftryk. Med SELECTED går du aldrig af mode, men har en kvalitet, der er skabt til evigheden.

UDVALGTE HOME
SELECTED HOMME udtrykker deres passion for god kvalitet og en skræddersyet tilgang med fokus på minimalisme til det moderne menneske. Han kan mikse og matche de forskellige stilarter, men keder sig aldrig. Hver stil er i tråd med tidens trends, men med et klassisktwist. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, så styles er holdbare.

UDVALGTE FEMME
SELECTED FEMME er hård og levende, med stile bygget på kvalitet, men altid med et stænk af spænding for at skille sig ud. Vores femme-kollektioner er moderne i stilen, men altid med sans for detaljer for at udtrykke en individuel stil.

OM BESTSELLER
SELECTED FEMME /HOMME er en del af BESTSELLER, en familieejet dansk modevirksomhed grundlagt i 1975. Med en række af mere end 20 individuelle modemærker tilbyder BESTSELLER moderigtigttøj og accessories til mænd, kvinder, unge og børn. I dag beskæftiger BESTSELLER cirka 17.000 dedikerede kolleger verden over, som designer, udvikler og sælger BESTSELLERs produkter. Tøjet og tilbehøret er tilgængeligt online i cirka 2.750 mærkevarebutikker, 15.000 multimærkebutikker og i stormagasiner i hele Europa, Mellemøsten, Nordamerika, Latinamerika, Australien og Indien. BESTSELLER har ingen egne fabrikker, men arbejder med loyale leverandører i Kina, Indien, Bangladesh, Tyrkiet og Italien. Derudover har BESTSELLER selvstændige indkøbskontorer i Italien, Tyrkiet, Indien og Kina.

BÆREDYGTIG MODE
Hos BESTSELLER ønsker de at accelerere modes rejse mod bæredygtighed. Deres branche har en betydelig indflydelse. Ved at imødegå klimaændringer, bruge ressourcer effektivt og fremme menneskerettigheder kan erhvervslivet være en positiv forandringskraft. Vi ønsker at tage mere handling og muliggøre hurtigere fremskridt.

At bringe Fashion FWD, indtil vi er klimapositive, fair for alle og cirkulære - dette er deres ultimative mål, eres North Star. Det styrer vores strategi, deres mål og de handlinger, de tager for at blive så bæredygtige som muligt, så hurtigt som muligt.

Siden de formulerede vores første adfærdskodeks i 2000, har de gjort gode fremskridt på områder som sociale arbejdsforhold, kemikaliehåndtering og brug af mere bæredygtige materialer, men nu træder SELECTED på gassen. Deres Fashion FWD-strategi understreger det umiddelbare behov for omfattende og holistiske bæredygtighedsforanstaltninger. Disse handlinger skal understøtte forretningsvækst inden for planetariske grænser ved løbende at optimere vores drift, sætte videnskabsbaserede mål og søge innovative løsninger på tværs af værdikæden. SELECTED handler på områder, de ved, de kan forbedre med det samme, samarbejder med deres partnere, finder nye svar og revurderer, efterhånden som ny information dukker op.

Deres strategi for Fashion FWD sætter vores retning på kort sigt og holder dem ansvarlige med mål, der skal nås inden 2025. Når de har nået disse mål, vil vi sætte nye, altid med det mål at øge vores North Star.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring SELECTED?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.