Selfridges&Co.

Alle anmeldelser

Selfridges&Co.

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Selfridges&Co.

Selfridges, også kendt som Selfridges & Co, er en kæde af luksusvarehuse i Storbritannien, der drives af den canadiske koncern Selfridges Retail Limited, en del af Selfridges Group of Department Stores. Den blev grundlagt i 1908 af Harry Gordon Selfridge.

Flagskibet på Londons Oxford Street er den næststørste butik i Storbritannien (efter Harrods) og åbnede den 15. marts 1909. Andre Selfridges-butikker blev åbnet i Trafford Centre (1998) og Exchange Square (2002) i Manchester, og i tyrefægterarenaen i Birmingham (2003).

I 1940'erne blev mindre Selfridges-butikker i provinsen solgt til John Lewis Partnership, og i 1951 blev den oprindelige Oxford Street-butik overtaget af Lewis's stormagasinkæde med base i Liverpool. Lewis's og Selfridges blev derefter overtaget af Sears Group, ejet af Charles Clore, i 1965. Under Sears Group udvidede kæden til at omfatte butikker i Manchester og Birmingham, og blev opkøbt af canadiske selskabet Galen Weston for 598 millioner pund i 2003. I december 2021 gik familien Weston med til at sælge det for 4 milliarder pund til et joint venture mellem Østrigs Signa Holding og det thailandske konglomerat Central Group.

Butikkens tidlige historie blev dramatiseret i 2013 ITV-serien Mr. Selfridge.

Historie
Grundlaget for Harry Gordon Selfridges succes var hans ubønhørligt innovative markedsføring, kunstfærdigt udtrykt i hans Oxford Street-butik. Selfridge, der selv var fra Amerika, søgte at fjerne forestillingen om, at forbrugerisme var et rent amerikansk fænomen. Han søgte at gøre shopping til et sjovt eventyr og en form for fritid snarere end en opgave. Han forvandlede stormagasinet til et socialt og kulturelt vartegn, der tilbød kvinder et offentligt rum, hvor de kunne føle sig godt tilpas og lovligt forkæle sig selv. Han understregede vigtigheden af ​​at skabe et indbydende miljø, viste merchandise, så kunderne kunne undersøge det, flyttede den meget profitable parfumestand til midten af ​​første sal og introducerede politikker, der gjorde indkøb sikkert og nemt for kunderne. Disse teknikker blev overtaget af moderne stormagasiner rundt om i verden.

Det antages generelt, at enten Selfridge eller Marshall Field opfandt sætningen "Kunden har altid ret", og Selfridge brugte den regelmæssigt i sin reklame.

Selfridges flagskibsbutik i London
Selfridge tiltrak kunder med uddannelsesmæssige og videnskabelige udstillinger og var selv interesseret i uddannelse og videnskab. Han mente, at udstillingerne ville tiltrække potentielle nye kunder til Selfridges og generere både øjeblikkeligt og langsigtet salg.

I 1909, efter sin første flyvning over Den Engelske Kanal, blev Louis Blériots monoplan udstillet på Selfridges, hvor 12.000 mennesker så det. John Logie Baird foretog den første offentlige fremvisning af bevægelige silhuetbilleder ved fjernsynet på anden sal i Selfridges fra 1. til 27. april 1925.

I 1920'erne og 1930'erne var butikkens tag hjemsted for terrassehaver, caféer, en minigolfbane og en pigeskydeklub. Taget, med sin flotte udsigt over London, var et populært sted at slentre efter shopping og blev ofte brugt til modeshows. Under Anden Verdenskrig blev butikkens kælder brugt som et beskyttelsesrum for luftangreb, og under 2. Verdenskrig. razziaer holdt ansatte normalt vagt for brandbomber og skiftedes til at stå vagt.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Selfridges&Co.
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.