DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Senetic

  Når du skal bruge noget elektronik der duer, så kan dette findes rigtig mange steder, hvilket kan gøre det til en kæmpe opgave at finde det rigtige hvor det også er troværdigt. Senetic kan være løsningen til dette problem. Med en masse samlet elektronik som for eksempel routere fra forskellige producenter. Forskelligt slags software, computere og tilbehør til dem, sikkerhed og en masse andet. Alt dette gør de globalt.

  Om Senetic

  Senetic er en virksomhed med fokus på IT-løsninger. Med fokus på billige priser og det at være en troværdig partner, samarbejder Senetic med firmaer, virksomheder, skoler og mange flere. Med fokus på erhvervslivet så har Senetic gjort det til sin mission at tilbyde IT-løsninger til mange forskellige områder. Her er de på forkant med Microsoft løsningerne de tilbyder, lige så vel som deres cloud-baserede løsninger. Med professionel kundeservice og produkter der bliver leveret med høj kvalitet, så kan Senetic være en løsning for din virksomhed.

  SEIKO KINETIC Energy Supplier YT02A

  Produkter og tjenester

  Senetic sælger mange forskellige produkter. Harddiske, servere, netværksroutere eller tilbehør til computere. De sælger også forskellige software løsninger som f.eks. Microsoft produkter og andet. Derudover holder de øje med trends så du altid får det nyeste og bedste. Et af deres store fokuspunkter er troværdighed i forhold til deres kvalitet, hjælp og IT-løsninger.

  Kundeservice og klager

  Når man bruger Senetic, kan der være meget man er i tvivl om. Hvis du har spørgsmål så har Senetic en side til ofte stillede spørgsmål, så du kan læse om leveringsmetoder, hvordan du ændrer ordrer, betalingsmetoderne der er tilgængelige lige så vel som mange andre spørgsmål. Hvis du er i tvivl om noget som deres hjemmeside ikke fortæller, så kan du kontakte deres team. Dette kan gøres alle hverdage fra kl. 08:00-17:00 ved at ringe til deres nummer 78737840. Det er dog også mulgit at sende en email i stedet for at ringe, dette kan gøres ved at sende en email til info@senetic.dk eller accounting@senetic.dk. Derudover så har de også en kontaktform som du kan bruge direkte fra deres hjemmeside.

  Anmeldelse

  Har du brugt Senetic før? Så kan du skrive en anmeldelse om din erfaring med virksomheden her. Dette kan handle om ting som deres IT-løsninger, software de tilbyder, kundeservice eller deres hardware. Det kan også være at der er noget andet ved deres virksomhed, du gerne vil skrive om. Kunder med samme erfaring som dig, vil kunne se din anmeldelse på denne side. Din anmeldelse kan også komme potentielle kunder til gode, hvis de overvejer at bruge Senetic til at købe fra.

  Senetic
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Senetic

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Senetic et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Senetic I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Senetic?

  Senetic er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Senetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.