Senetic

Alle anmeldelser

Senetic

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Flemming S.
Jeg har brugt Senetic ved en række lejligheder til betydelige indkøb af IT-udstyr. Ved hver eneste lejlighed har de været en fornøjelse at have med at gøre. De formår behændigt at balancere store v...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Virkelig god service

  Jeg har brugt Senetic ved en række lejligheder til betydelige indkøb af IT-udstyr. Ved hver eneste lejlighed har de været en fornøjelse at have med at gøre. De formår behændigt at balancere store virksomheders infrastruktur, kapacitet og priskonkurrenceevne med god personlig kundeservice og sans for detaljer.
  Senetic er bemandet af folk, der bekymrer sig og prøver hårdt. Min personlige oplevelse med to af teamet Mat og sidst Daniel har været fremragende. De har altid gået ud over at levere præcis det, der er nødvendigt.

  Vi skal helt klart blive ved med at bruge dem, til resten af vores kontorudstyr. Virkelig god service som man ikke får mange andre steder idag


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Senetic

Når du skal bruge noget elektronik der duer, så kan dette findes rigtig mange steder, hvilket kan gøre det til en kæmpe opgave at finde det rigtige hvor det også er troværdigt. Senetic kan være løsningen til dette problem. Med en masse samlet elektronik som for eksempel routere fra forskellige producenter. Forskelligt slags software, computere og tilbehør til dem, sikkerhed og en masse andet. Alt dette gør de globalt.

Om Senetic
Senetic er en virksomhed med fokus på IT-løsninger. Med fokus på billige priser og det at være en troværdig partner, samarbejder Senetic med firmaer, virksomheder, skoler og mange flere. Med fokus på erhvervslivet så har Senetic gjort det til sin mission at tilbyde IT-løsninger til mange forskellige områder. Her er de på forkant med Microsoft løsningerne de tilbyder, lige så vel som deres cloud-baserede løsninger. Med professionel kundeservice og produkter der bliver leveret med høj kvalitet, så kan Senetic være en løsning for din virksomhed.

Produkter og tjenester
Senetic sælger mange forskellige produkter. Harddiske, servere, netværksroutere eller tilbehør til computere. De sælger også forskellige software løsninger som f.eks. Microsoft produkter og andet. Derudover holder de øje med trends så du altid får det nyeste og bedste. Et af deres store fokuspunkter er troværdighed i forhold til deres kvalitet, hjælp og IT-løsninger.

Kundeservice og klager
Når man bruger Senetic, kan der være meget man er i tvivl om. Hvis du har spørgsmål så har Senetic en side til ofte stillede spørgsmål, så du kan læse om leveringsmetoder, hvordan du ændrer ordrer, betalingsmetoderne der er tilgængelige lige så vel som mange andre spørgsmål. Hvis du er i tvivl om noget som deres hjemmeside ikke fortæller, så kan du kontakte deres team. Dette kan gøres alle hverdage fra kl. 08:00-17:00 ved at ringe til deres nummer 78737840. Det er dog også mulgit at sende en email i stedet for at ringe, dette kan gøres ved at sende en email til info@senetic.dk eller accounting@senetic.dk. Derudover så har de også en kontaktform som du kan bruge direkte fra deres hjemmeside.

Anmeldelse
Har du brugt Senetic før? Så kan du skrive en anmeldelse om din erfaring med virksomheden her. Dette kan handle om ting som deres IT-løsninger, software de tilbyder, kundeservice eller deres hardware. Det kan også være at der er noget andet ved deres virksomhed, du gerne vil skrive om. Kunder med samme erfaring som dig, vil kunne se din anmeldelse på denne side. Din anmeldelse kan også komme potentielle kunder til gode, hvis de overvejer at bruge Senetic til at købe fra.