Shit That I Knit

Alle anmeldelser

Shit That I Knit

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Shit That I Knit

Shit That I Knit blev inspireret til at skabe deres Give-A-Sh*t Knit Kits efter at have lært en veninde at strikke, da hun blev diagnosticeret med leukæmi i en alder af 25. I denne kaotiske tid ville hun bare have et strejf af normalitet og lære at strikke med en gruppe venner virkede som den perfekte løsning. Ved slutningen af ​​aftenen gik der lys op hos alle tilstedeværende - strikning var utrolig terapeutisk. Deres venindes mor bemærkede, at hun for første gang i flere uger havde brugt natten på at tænke på andet end kræft.

Strikketøjet
Det var tydeligt, at strikketøjet havde en meget positiv effekt på denne gruppe og især på deres kære ven. Unge voksne, der gennemgår kræftbehandling, kæmper ofte med en kombination af fysiske og følelsesmæssige problemer. Hvis strikning kan hjælpe, vil de gerne give dem de materialer, der kan forbedre deres livskvalitet. Med Give-A-Sh*t-programmet ønskede de at hjælpe deres venner med at håndtere vanskelighederne ved kræftbehandling, uanset om de kendte dem direkte eller ej. De startede med at arbejde direkte med hospitaler og har siden gjort det muligt for enkeltpersoner at anmode om sæt på egen hånd.

Strik handler ikke kun om det færdige produkt. Selvfølgelig føles det godt, når du tager din første håndstrikkede hue på, men det er blevet bevist, at det at skabe noget fra ingenting har adskillige terapeutiske effekter. Strikning har meditative egenskaber - de gentagne bevægelser, tællingen, den fokuserede stilhed - og har vist sig at sænke kortisolniveauer og blodtryk, hvilket reducerer stress og angst. Af denne grund anbefales strikning til at lindre smerter, håndtere depression, øge selvværdet og håndtere stress.

Hos Sh*t That I Knit bestræber de os på at lave kvalitetsstrik og tilbehør, som du kan føle dig godt tilpas i. Når du ved, at de materialer, deres produkter er lavet af, er bæredygtigt fremskaffede, har du det godt. Når du ved, at deres produkter er håndlavede af kvinder i Peru, som er arbejdende mødre, der tjener en rimelig løn, så har du det rigtig godt. Når du ved, at vi donerer strikkesæt, der underviser strikning til unge voksne, der gennemgår kræftbehandling, har du det endnu bedre.

Fejr fællesskabet
Shit That I Knit har udvalgt inspirerende grundlæggere fra vores community, som deler hyggeligt denne sæson. Fra nye neutrale farver til bedst sælgende klassikere, vi har den hat, der passer til dit liv. Så vælg din hue og vær med. Unge voksne i kræftbehandling står over for en kombination af fysiske og følelsesmæssige udfordringer. Det kan strikning hjælpe med. De har doneret over 250 strikkesæt til hospitaler og enkeltpersoner for at lære dem at strikke og (forhåbentlig) forbedre deres livskvalitet.

Shit That I Knit vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.