Shop4

Alle anmeldelser

Shop4

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Shop4

Velkommen til shop4dk. De er en hurtig, fremadskuende og dynamisk internetforhandler af videospil og underholdningsprodukter.

Shop4 opererer fra deres specialbyggede hovedkvarter i Chesterfield, Storbritannien. Dette er det centrale kommandocenter for hele deres operation, ansvarlig for at finde, pakke og sende din ordre, samt alt, hvad der sker før, under og efter denne proces. Efter at have bemærket en tydelig mangel på produkttilbud i Europa, åbnede de lokale onlinebutikker i Holland, Tyskland, Spanien og Frankrig. På grund af disse siders succes og den feedback, de modtog fra vores lokale kunder, besluttede de, at nok er nok, og de bringer dig nu til Danmark med shop4dk.com, og tilbyder dig de bedste titler til de bedste priser!

Dette er deres udvalg
Shop4 gik ind på markedet med ét hovedmål, at give online-fællesskabet et videospil og underholdningstilbud til den lavest mulige pris. Mange år senere fortsætter de på denne vej og har udvidet deres produktudbud til at omfatte kategorier som musik, DVD og Blu-ray, bøger, legetøj og spil. I alt tilbyder de næsten 100.000 produkter til salg på vores hjemmeside, og dette tilbud vokser hver dag.

Lancering af shop4dk.com, hvor du kan købe en bred vifte af produkter inden for kategorier som videospil, bræt- og kortspil, legetøj, spil og film og endda produkter til hjemmet og havnene. De har også taget de bedste produkter fra deres originale Shop4-sider, inklusive ting som Player Points!

Shop4 har tilføjet tusindvis af produkter i kategorierne vinylplader og bøger til vores side, og de vil fortsætte med at diversificere vores tilbud for at imødekomme vores kunders behov.

Shop4 vil arbejde utrætteligt for at bringe dig de nyeste og bedste produkter til de laveste priser, og de vil fortsætte med at skubbe grænserne for deres produktlinje for at sikre, at shop4dk.com er din one-stop-shop for alle underholdningsbehov.

Levering
Varer afsendes normalt inden for 24 timer, mandag til fredag ​​(undtagen helligdage).

Ordrer leveres med Royal Mail. Alle varer sendes fra England, leveringstiden er omkring 3-7 hverdage.

Hvis et bestemt land ikke kan vælges under boksen, kan levering ikke foretages.

Shop4 har mulighed for at sende din ordre med DHL Tracked. Hvis ordren har en høj værdi/mængde, er det efter vores skøn, om vi sender den med en sporet service.

Hvis din ordre er forsinket, bedes du kontakte os via kontaktformularen. For mere information, se venligst vores salgsbetingelser side.

Hvor er mine ordrer placeret?
Du kan tjekke sektionen Mine ordrer / a > på din konto for at se, hvornår dine ordrer er blevet afsendt - Shop4 vurderer, at det tager 4 - 12 hverdage, før de ankommer. Nogle gange er der dog postforsinkelser. I dette tilfælde skal de vente 25 hverdage på, at postkontoret giver os mulighed for at indgive et krav om tabt forsendelse og udstede en refusion/erstatning (afhængigt af beholdning).

Hvis varen er uønsket, kan vi kun tage imod returnering, hvis den er uåbnet og stadig forseglet. Hvis du ønsker at returnere din vare af en anden årsag, såsom at varen ankom beskadiget eller defekt, bedes du forklare fejlen ved at kontakte vores kundeserviceteam via kontaktformularen. Derfra kan vi tage de nødvendige skridt for at returnere dit produkt til Shop4.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Shop4
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.