shopDisney

Alle anmeldelser

shopDisney

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

shopDisney

Der er et sted, hvor shopping efter det perfekte er noget magisk. Et sted, der fejer dig væk, som overrasker dig, og som virkelig imponerer dig. Hvor søgningen er næsten lige så speciel som det, du finder. For det er ikke kun merchandise, det er minder, der vil vare hele livet.

Kom og oplev, hvordan ønsker går i opfyldelse, hvordan mirakler forbløffer, og hvordan galakser af muligheder sætter gang i fantasien hos de mindste til de største børn i hjertet.

Oplev alle de vidundere, der venter dig, glæd dig til lækkerier, du aldrig havde forventet, og tilføj dit eget magiske præg for at få alle ønsker på din liste til at gå i opfyldelse. For kun her er der magi hver dag hele året.

Disney Store er en internationalkæde af specialbutikker, der kun sælger Disney-relaterede varer, mange af dem udelukkende, under eget navn og under Disney Outlet-navnet. Disney Store var en forretningsenhed af Disney Consumer Products med Disney Parks, Experiences and Products-segmentet i The Walt Disney Company-konglomeratet.

Disney Store var den første "detailunderholdning" eller underholdningsbutik. Virksomheden havde drevet en række kædebutikker såsom ESPN-The Store og den kortvarige Mickey's Kitchen restaurant foruden flagskibet Disney Store-kæden. I øjeblikket driver virksomheden selvstændige butikker Disney Baby, Walt Disney Gallery og Disney's Soda Fountain and Studio Store. Disney Store var partner for Disney hos Harrods, som omfattede en Bibbidi Bobbidi-butikssalon.

Butikkerne i Nordamerika var ejet og drevet af The Children's Places datterselskab Hoop Holdings fra 2004 til 2008. Oriental Land Companys datterselskab Retail Networks Co, Ltd. ejede og drev de japanske butikker fra 2002 til 2010. Fra 2012 er der Disney-afdelinger hos JCPenney i omkring 520 Penney-butikker. I Indien drives to licenserede kæder, Disney Jeans og Disney Artist, af henholdsvis Indus Clothing og Ravi Jaipuria Corporation. På D23 Expo 2019 blev det annonceret, at Disney-afdelinger åbner i Target-butikker i USA fra og med oktober forud for udgivelsen af ​​Frozen II. Disney Store-varer vil også blive solgt på Target.com og ShopDisney.com-webstedet.

Disney's Character Warehouse outlet-butik har fået licens til likvidator Asset Management & Sales LLC til at sælge overlager og udgåede varer fra Disney Parks. Character Warehouses har kun få faste lokationer, mens de til tider også har midlertidige butikker. Asset Management & Sales ejes af Janie og Gary Stump.

Historie
Den første Disney Store åbnede den 28. marts 1987 i Glendale Galleria i Glendale, Californien. Den første oversøiske Disney Store åbnede i London, England, i november 1990. Doug Murphy blev ansat af Disney Store som ny butiksudviklingschef i september 1991 og blev forfremmet til direktør for forretningsudvikling i april 1993.  Den første japanske lokation åbnede i 1992 og det samme gjorde den første australske butik. Disney Dollars var tilgængelige i Disney Stores i 1992.

I tredje kvartal af 1994 åbnede en flagskibsbutik på 11.000 kvadratmeter på hjørnet af Post og Powell på Union Square, San Francisco. Den 24. oktober 1994 åbnede Disney Store (Hong Kong) Ltd. sin første lokation i et indkøbscenter i New Territories. I 1996 åbnede Disney Store sit flagskibssted i New York City. I 1998 åbnede en Disney-butik ved siden af ​​El Capitan Theatre i sidstnævntes bygning.

Det første Walt Disney Gallery åbnede uden for parken den 4. november 1994, ved siden af ​​Disney Store i Main Place Santa Ana indkøbscenter i Californien og blev drevet af Disney Store. Doug Murphy blev udnævnt til vicepræsident for Walt Disney Gallery for Disney Store i december 1994. Det første Walt Disney Gallery åbnede den 4. november 1994.

Tak fordi du læste om shopDisney
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad shopDisney kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.