ShopDyner

Alle anmeldelser

ShopDyner

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ShopDyner

ShopDyner bestræbelse som online shop er altid at give dig som kunde den bedste rådgivning og support. De har Danmarks største og mest alsidige udvalg af højkvalitets dyner og puder, som også dækker dine specifikke behov. Valget af dyner og puder er meget individuelt og afhænger af, hvordan du som person sover om natten.

ShopDyner samarbejder med de bedste og stærkeste mærkeleverandører af dyner og puder. Deres produktlinje er nøje udvalgt for at give dig som kunde kvalitet og funktionalitet til den lavest mulige pris. Ved at købe stort er de i stand til at holde deres omkostninger nede og sælger kun vores varer online. På den måde kan vi tilbyde dig som kunde den bedste pris på dyner og puder.

ShopDyner er etableret i 2014 og har base i Ringsted. De er en lille virksomhed, der i øjeblikket beskæftiger 3 dedikerede medarbejdere, men de har store ambitioner om at blive en af ​​de store spillere på markedet for salg af boligtekstileronline. De er i rivende udvikling og leder altid efter nye og spændende måder at tilbyde dig, kunden, de bedste produkter og de bedste betingelser.

Forsendelse
ShopDyner tilbyder gratis fragt på ordrer over 600 og hurtig levering på 1-3 dage på alle ordrer. Du er mere end velkommen til at kontakte dem for rådgivning. De kan kontaktes telefonisk fra kl 8-16 på hverdage og på mail: service@shopdyner.dk som vi svarer hurtigst muligt, altid indenfor 3 timer på hverdage.

Typer af dyner
Dobbeltdyner sælges i Danmark i 3 størrelser: 200x200 cm, 200x220 cm og 240x220 cm. ShopDyner tilbyder alle 3 størrelser. 200x200 cm er den mindste størrelse, den er så lille, at den snart løber tør og det kan være lidt svært at købe betræk til den.

200x220 cm er den mest solgte størrelse til dobbeltdyner i Danmark og er samtidig den nemmeste størrelse at købe betræk til. King size dynen 240x220 cm er en størrelse, der bliver mere og mere populær blandt danskerne. Det er med tiden ved at blive den mest almindelige størrelse for dobbeltdyner.

Fyldet af dynen
Dun er det mest brugte fyld i dyner. De tilbyder en fantastisk isoleringsevne, der holder dig varm og samtidig lader din krop ånde.

Allergivenlige fiberdyner er også meget populære, primært fordi de ofte er lidt billigere end de andre typer dyner. Silkedyner bliver stadig mere populære på det danske marked. ShopDyner modtager flere henvendelser om silkedyner hver uge. Karakteristika ved silkedyner er blandt andet deres lethed og luftighed sammenlignet med andre dyner.

Down Musk Down - Helårsdyne
Naturproduktet
dun er det mest værdifulde fra fuglenes fjer. Dun er blød og super let og har samtidig fantastiske isolerende egenskaber.

De fineste, største og stærkeste dun kommer fra gæs og ænder, der lever i et meget koldt klima. Disse gæs og ænder har udviklet store dun til at holde sig varme i ekstrem kulde. Denne fantastiske evne er indeholdt i din dundyne. De bedste dun fås fra voksne gæs og ænder. Hvis du behandler dem godt og giver dem den bedst mulige næring, udvikles den allerbedste dun- og fjerkvalitet, og bæreevnen (isoleringsevnen) kan være helt op til 13.

Fortæl os om din erfaring med ShopDyner
Har du også købt en dyne fra ShopDyner? Så skriv din almeldelse idag.