Sierra Trading Post

Alle anmeldelser

Sierra Trading Post

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Sierra Trading Post

Sierra Trading Post-rejsen startede i 1986 med en lille lagerplads, et håndtegnet katalog og en vision om at gøre verdens førende mærker overkommelige og tilgængelige for alle. Efter at postordreforretningen tog fart i slutningen af ​​80'erne, lancerede de deres hjemmeside og nu fortsætter de med at etablere praktiske detailhandelssteder i hele USA. De er stolte af at fortsætte med at hjælpe eventyrlystne sjæle med at komme ud - forblive tro mod deres rødder - og tilbyde en enorm hverdagsværdi, kvalitetsmærker og enestående kundeservice. Tak fordi du er en del af Sierra-rejsen; de ser frem til mange flere år med at hjælpe dig med at udforske mere, prøve nye ting og nyde alt, hvad livet har at byde på.

Sierra Trading Post: Hvordan gør det det?
Har du nogensinde undret dig over, hvordan de fører nogle af dine yndlingsmærker til så overraskende lave priser? Tag et kig på, hvordan vi gør det.

Rigtige mærker, reelle besparelser, virkelig
Sierra Trading Post er en lavprisforhandler, der sælger næsten alt, hvad du har brug for, når du er udenfor, uanset om du udforsker verden eller nyder tiden i din baghave med familien. For dem er værdi en kombination af brand, ønskelighed, pris og kvalitet. I modsætning til traditionelle forhandlere laver de generelt ikke salg eller andre gimmicks – kun mærkenavn og andet udendørs- ogaktivtøjstøj, -fodtøj og -udstyr af høj kvalitet, der ligger 20-60 % under fuldprisforhandlernes (inklusive afdeling, specialitet) og større onlineforhandlere) almindelige priser på sammenlignelige varer hver eneste dag. Du kan finde gode mærker og merchandise til priser, som er svære at finde andre steder.

Sierra Trading Post er smarte shoppere ligesom dig
Deres købere er på jagt hele året efter de bedste mærkenavne og andre varer, udstyr og beklædning af høj kvalitet til din families udendørsbehov - fra aktivt tøj året rundt til løb, fiskeri, camping, skiløb, svømning og cykling udstyr, til rygsække, kæledyrsudstyr og vandrestøvler.

De køber fra alle slags forhandlere: store mærkenavne til nye speciallabels fra hele verden. Deres købere vælger mange forskellige stilarter for at tilbyde dig et bredt udvalg af farver, materialer og stoffer, så der altid er masser af gode valg til dig.

Deres købere er opportunistiske og entreprenante. Så når en producent overproducerer eller andre butikker overkøber, slår de til, forhandler den lavest mulige pris og sender besparelserne videre.

Aldrig det samme valg to gange
I modsætning til andre typer forhandlere, der køber sæsonbestemt, har de nyt mærkenavn og andet tøj og merchandise af høj kvalitet, der ankommer flere gange om ugen, med tusindvis af nye varer, der ankommer ugentligt. Sierra Trading Post tilføjer nyt merchandise næsten dagligt. Deres hurtigt skiftende sortiment skaber den "skattejagt" shoppingoplevelse, som deres kunder elsker. Så kig forbi ofte for at se deres seneste fund, med fantastiske besparelser.

Hvis du elsker det, så handle hurtigt og snup det! Butikscheferne ved ofte ikke engang, hvad der kommer, før de åbner varebilens døre! Det er det, der gør os så spændende at shoppe.

Mængden, de køber af hvert mærke, varierer meget - nogle gange køber de lidt, og andre gange køber de måske meget. Det afgørende er, at de tror, ​​vores kunder vil elske det!

Tak fordi du læste om Sierra Trading Post
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Sierra Trading Post kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.