Sigma Beauty

Alle anmeldelser

Sigma Beauty

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lise H.
Jeg kan bekræfte dette firma %100 ægte. Jeg har bestilt fra dem de sidste 5 eller 6 måneder mere end nogen gør i Danmark engang jeg bestiller op til 100 enheder eller 10 til 15 ordrer om måneden Je...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Det hel spiller

  Jeg kan bekræfte dette firma %100 ægte. Jeg har bestilt fra dem de sidste 5 eller 6 måneder mere end nogen gør i Danmark engang jeg bestiller op til 100 enheder eller 10 til 15 ordrer om måneden Jeg har aldrig haft problemer, bare når hårmasken er beskadiget, de giver mig rabat, jeg nægtede at tage, fordi den stadig kan bruges prisen er ekstremt god med gratis forsendelse alle gode kvalitetsprodukter og ægte.

  Min ærlige oplevelse, jeg modtog 2 til 5 ordrer om ugen, har aldrig haft problemer med at prøve selv, stol ikke på nogen. Glæder mig til at købe igen meget sort


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Sigma Beauty

Hos Sigma Beauty udnytter de inspirationen fra skønhedsentusiaster og professionelle makeupartister til at skabe nogle af de bedste skønhedsværktøjer på markedet. Deres makeupbørster er lavet af de blødeste syntetiskefibre for at skabe et fejlfrit look til dag og nat. Hver Sigma Beauty makeup børste og hudplejeproduktet er understøttet af skønhedsindustriens gratis 2-års garanti.

Sigma Beauty arbejder konstant på nye produkter til din skønhedsrutine. Deres søgen efter at forbedre din skønhedsrutine er grundlaget for enhver Sigma Beauty-kreation. De henter inspiration fra dig og din daglige rutine, og brug derefter materialer, ingredienser og teknologier af højeste kvalitet til at skabe løsninger, der vil imponere dig. Hvert innovativt skønhedsværktøj, tekstur, formel og kosmetiske farve gør dit liv lettere, sjovere og unikt smukt.

Sigma Beauty var inspireret af 3 drivkræfter: kvalitet, funktion og innovation. Da de startede mærket, så de en mulighed for at tilbyde højkvalitets børster til konkurrencedygtige priser. De så også behovet for at sammensætte et funktionelt børstesæt, der ville give dig mulighed for at opnå et komplet makeup-look med kun ét sæt. Det var en øjeblikkelig succes, og de fortsætter med at udvikle kvalitetsprodukter, der er second to none i branchen for at løse dine daglige skønhedsproblemer.

Om stifterne
Det hele startede i 2009 med kraftparret Dr. Simone Xavier og Rene Xavier Filho, henholdsvis en molekylær bakteriolog og en civilingeniør. De lancerede Sigma med kun ét børstesæt, som straks fik kultstatus og blev udsolgt.

Siden da er et lidenskabeligt, 90%+ kvindeligt team kommet sammen, og de er ikke holdt op med at udvikle nye måder at transformere din skønhedsrutine på. De er lyttere og problemløsere, der arbejder på at forbedre livet for alle skønhedsbrugere – det er det, der adskiller vores brand.

De er summen af ​​deres lidenskaber, symboliseret ved Σ, det græske store bogstav for en matematisk sum kaldet "Sigma".

Dr. Simone Xavier og Rene Xavier Filho, en videnskabsmand og en ingeniør, der satte sig for at ændre skønhedsindustrien, grundlagde Sigma Beauty med et enkelt sæt børster og en masse passion. De brugte sociale medier til at sprede budskabet om deres brand, videnskab til at udvikle produkter af højeste kvalitet og tog inspiration fra dig hvert trin på vejen. De fortsætter med at lede mærket for at skabe bedre skønhed til dig hver dag.

International levering
Internationale told og afgifter er ubetalt for både afgiftspligtig og gratis forsendelse. Din pakke kan også være underlagt ekspeditionsgebyrer af den endelige transportør og/eller toldgebyrer ved levering. Alle gebyrer, der opkræves på leveringstidspunktet, er kundens ansvar og kan ikke refunderes i nogen form. Hvis gebyrer ikke betales, vil pakken blive returneret til deres kontor, og du vil modtage fuld tilbagebetaling af den oprindelige ordreværdi, når pakken er modtaget på et returneringssted.

Hvordan var det at prøve Sigma Beauty?

Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Sigma Beauty. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.