Sik Silk

Alle anmeldelser

Sik Silk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Sik Silk

På internettet er der en kæmpe mængde produkter tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide, hvor man skal starte med at lede. Leder man efter trøjes, så er der mange steder kan man kigge. Man kan godt komme i tvivl om hvordan og hvor, man finder det rigtige. Her kan Sik Silk komme en til gode, eftersom dette er deres formål.

Om Sik Silk
Sik Silk har fokus på stil, komfort og det at være moderne. Hvis man leder efter pænt tøj, så er Sik Silk en god mulighed når man søger online. Sik Silk er ikke bare en en netbutik, men også en detailbutik som der har fokus på design. Det kunne være at du overvejer at bruge Sik Silk. Hvis dette er tilfældet burde du tjekke deres online netbutik, for at se om de har produkter der kan være relevante for dig.

Produkter og tjenester
Sik Silk tilbyder en række forskellige produkter og tjenester som f.eks. forskellige slags trøjer. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er moderne. Søgningen efter en firma der har det man leder efter, kan tit være krævende i forhold til tiden man bruger. Men her har siden fokus på mode og brugervenlighed. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for nye sko. Dette tilbyder Sik Silk. De har også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for at komme i kontakt med deres kundeservice, så har du nogle forskellige muligheder. Du kan f.eks. sende dem en mail ved at bruge deres kontaktform, hvor du har mulighed for gå så meget i detaljer med problemet eller spørgsmålet som muligt. Sik Silk har også en e-mail addresse som du kan sende en mail til, hvis du gerne vil sende dem et spørgsmål. Denne e-mail er customer@siksilk.com. Deres hjemmeside indeholder en masse information som der kan være hjælpsom og interessant at læse. Du kan læse om firmaet, deres miljøvenlighed eller andre ting som f.eks. refunderingspolitik og andet. Derudover har Sik Silk også en hjælpe sektion, som der kunne være brugbar, hvis man løber ind i problemer med ordren.

Anmeldelse
Hvordan er din oplevelse med Sik Silk? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser. Hvad du vælger at beskrive er op til dig, så længe det er i forhold til Sik Silk lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive din mening, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad din erfaring med produkterne? Hvordan er det at bruge Sik Silks hjemmeside? Har deres responstid på kundeservicen været god? Uanset hvad det er du vil skrive om Sik Silk, så kan du skrive om dette her på denne side.