DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sika-Design

  Boligdesign og indretning er blandt de ting man gennem livet bruger flest penge på. De rigtige produkter i den ønskede kvalitet kan få alle husets værelser til at fremstå fra deres bedste vinkel, mens møbler og tilbehør i dårlig kvalitet hurtigt kan komme til at se brugt ud, være ubehageligt at sidde i eller endda gå i stykker, så man igen må ud og investere i nye produkter. Derfor er det vigtigt, at man som forbruger undersøger de forskellige forhandlere, så man er sikker på at man får investeret i møbler og tilbehør der lever op til forventninger og som holder i længden. Man kan på denne side læse objektive forbrugeranmeldelser af Sika-Design, som kan være behjælpelige hvis man overvejer at bestille produkter fra deres netbutik.

  Om Sika-Design

  Virksomheden blev grundlagt i 1942, af Ankjær Andreasen, der oprindeligt startede med at tilbyde ting til hjemmet lavet af siv og pil. Senere udvidede han sortimentet hos Sika-Design med møbler lavet primært af rattan, hvilket de stadig har iblandt deres primære udvalg idag. Sika-Design mener selv at de er en miljøbevidst virksomhed, da rattan bidrager til at bevare regnskoven, det er et materiale der er nemt at arbejde med og ikke kræver meget maskinarbejde eller lim, og desuden er materialet ekstremt holdbart, hvilket gør møbler lavet af rattan i stand til at holde i flere generationer. Ifølge virksomheden selv fokuserer de på produkter af høj kvalitet, komfort, samt godt håndværk. På deres hjemmeside kan man i øvrigt finde produkter fra kendte danske møbeldesignere som Arne Jacobsen, Viggo Boesen og R. Wengler, blandt andre. Udover deres netbutik, så har Sika-Design desuden en fysisk butik, der ligger i forlængelse af deres hovedkontor, som er placeret på Fyn, i Rynkeby.

  Ses vi til FDIHs Logistikkonference 2017?

  Produkter og Services hos Sika-Design

  Virksomheden har et stort udvalg af møbler og boligtilbehør tilgængelig på deres hjemmeside, med produktbilleder af høj kvalitet, så man kan se alle detaljer. Deres udvalg spænder over mange forskellige kategorier, såsom spisebordstole, sofaer, havemøbler, lamper, tæpper,borde og meget mere. Mange af produkterne er rattan, hvilket er virksomhedens specialitet. Levering af ordrer bestilt via deres netbutik sker med enten fragtmand eller speditør. Ved køb over 2.500 DKK er fragten gratis, for mindre ordrer under dette beløb bliver man pålagt 49 DKK for levering. Leverinen foretages normalt inden for 3-5 arbejdsdage og virksomheden leverer kun til Danmark. Der er 14 dages returret på produkter i original emballange, og dette kan virksomheden arrangere hvis man kontakter dem via e-mail indenfor tidsfristen. Via deres hjemmeside kan man vælge mellem en række forskellige betalingsmetoder, herunder Dankort, Mastercard, Mobilepay, Visa, Maestro, Viabill og Mobilepay.

  Komplimenter, Klager og Tips til Sika-Design

  Hvis du for nyligt har bestilt møbler til haven eller spisestuen hos Sika-Design, eller har investeret i nogle af deres dekorationsgenstande eller andre produkter, så vil vi sætte stor pris på at høre nærmere omkring dine erfaringer med denne virksomhed. Flere og flere forbrugere læser anmeldelser fra andre kunder, for at få et objektivt billede af købsoplevelsen og produktkvaliteten, før de vælger at lægge deres penge hos en given virksomhed. Derfor kan selv en kort tekst her på siden hjælpe andre med at beslutte, om de skal købe produkter fra Sika-Design.

  Sika-Design
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Sika-Design

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Sika-Design et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Sika-Design I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Sika-Design?

  Sika-Design er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sika-Design gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.