Silkedyner

Alle anmeldelser

Silkedyner

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Silkedyner

Silkedyner er meget stolte af at kunne tilbyde danskerne silkedyner og puder af høj kvalitet. De er besat af silkedyner og puder og en god nats søvn. Silkedyner er en mindre virksomhed, der har eksisteret siden 2008 og har stor erfaring med silkedyner og -puder og boligtekstiler generelt. De bor i Ringsted på Sjælland, hvorfra alle varer pakkes og sendes. De er ved telefonen alle hverdage mellem 8.00 og 16.00. Så ring til os og snak med dem om dine nye silkedyner og -puder og lad os rådgive dig. Silkedyner samarbejder med den førende leverandør af silkedyner og silkepuder fra Nordic Comfort. 

Et solidt brand
NordicComfort sortimentet er bredt, så der er et produkt for alle - uanset om du leder efter den højeste kvalitet som SilkExcellence™ eller en dyne til en mere overkommelig pris, for eksempel. 3DSilk™, som stadig nyder godt af silkens naturlige egenskaber, men kombinerer dem med fyld af syntetiske fiberdyner.

Rigtig mange har svært ved at finde sengetøj. Generelt kan man sige, at jo finere og tyndere garner, og tættere de er vævet, jo bedre er kvaliteten at sengetøjet.

Etisk ansvar
Det har altid været vigtigt, at samarbejdspartnere og leverandører har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bliver behandlet godt og passende betalt. Derfor har Silkedyner besluttet, at alle leverandører skal være certificeret af den europæiske organisation BSCI. De ved, at kun med certificering fra anerkendte tredjeparter kan arbejdsforholdene garanteres. Det er ganske enkelt ikke nok, at vi selv er til stede med deres egne medarbejdere, da det ikke giver fuld indsigt i løn, arbejdstid mm.

Fortrydelsesret
Silkedyner tilbyder en ubegrænset returret. De er ligeglade med hvornår varen er købt. Så længe den er ubrugt og i samme stand og mængde som du modtog den. Salgsemballagen må ikke være beskadiget og skal være i samme stand, som du modtog den. 

Du returnerer blot varen (du betaler selv returportoen). Når varen er returneret, refunderer Silkedyner beløbet til det betalingskort, der blev brugt ved købet. Du kan købe en returlabel hos os for 49 DKK.

Retur adresse:
Silkedyner.dk
Sleipnersvej 24 4100 Ringsted.

Det er ikke muligt at levere pakker personligt til adressen.

Silkedyner anbefaler altid, at du vender tilbage med et track & trace-nummer. Du skal selv afholde udgifterne til returporto. Behandlingen af ​​en returpakke tager 2-4 hverdage. De tager altid hensyn til vores kunder, så de har også nogle krav til de varer vi modtager retur. Varen må ikke være taget ud af den originale detailemballage eller ompakket, dyner og puder må ikke være testet i kortere eller længere tid. De må heller ikke have været pakket ind i et rum med mange lugte som tobaksrøg, støv, dyr og lignende. Topmadrasser: Disse må ikke være rullet ud, dvs. vakuumforseglingen må ikke være brudt.

Vil vil meget gern høre om din erfaring
Hvad syntes du om din oplvelse med Silkedyner? Skriv en anmeldelse så andre interesserede kunder kan få inspiration til deres næste køb. Hvad var godt og hvad kunne forbedres? Fordan var leveringen? Kan du anbefale Silkedyner til nye kunder?