Skip Hop

Alle anmeldelser

Skip Hop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Skip Hop

Danske handlende kan i dag købe produkter fra forhandlere og netbutikker fra hele verden. Det er nemmere end nogensinde før at finde præcis de produkter og services man leder efter online, og ofte har man endda et stort udvalg at vælge imellem, således at man har mulighed for at sammenligne forskellige priser og fordele, før man foretager sit endelige valg og bestiller hos en given forhandler. For at sikre sig, at man får valgt de bedste produkter og undgår uhensigtsmæssige overraskelser, så læser mange brugeranmeldelser fra andre danskere, der deler ud af deres erfaringer omrking de forhandlere, de tidligere har købt produkter eller services hos. Nedenfor på denne side kan man læse anmeldelser fra andre danskere omkring netbutikken Skip Hop, således at man nemmere kan bedømme, om denne forhandler lever op til de forventninger man har.

Om Skip Hop
Skip Hop er en del af den amerikanske virksomhed Carter's, der blev grundlagt i 1865. I dag er dette en af de største mærkevare virksomheder indenfor børnetøj og tilbehør til babyer i USA og deres mest kendte mærker Carter’s og OshKosh B’gosh sælges i mere end 600 fysiske butikker, samt en række kendte stormagasiner og varehuse såsom Sears, Kohl's og Macy's. Derudover driver virksomheden yderligere en bred vifte af netbutikker, der forhandler disse mærker til kunder i USA, samt resten af verden.
Skip Hop sender varer til kunder i mere end 80 forskellige lande på verdensplan og man kan i den forbindelse vælge at anvende deres netbutik oversat til forskellige sprog, samt vælge mellem mere end 60 forskellige valutaer.

Produkter og Services hos Skip Hop
Skip Hop er en netbutik, der er specialiseret indenfor legetøj og tilbehør til børn og babyer. Som handlende på denne hjemmeside kan man finde en lang række forskellige varekategorier, såsom produkter til badning af børn, produkter specielt designet og udvalgt til spisetider og snacks, legetøj, babyudstyr, samt meget andet. Man kan blandt andet købe skoletasker, tasker til børnehaven, kopper, vandflasker, bamser, natlamper og meget mere. 

Ønsker man at bestille fra virksomhedens netbutik til Danmark, kan man vælge mellem deres internationale leveringsmuligheder. Virksomheden oplyser, at det vil tage mellem 6 til 13 arbejdsdage fra afsendelse til levering i Danmark, da alle varer sendes fra USA. Idet man vælger sin leveringsadresse, destinationsland og lokale valuta, vil man kunne se hvilke afgifter og hvilken told der bliver pålagt i forbindelse med afsendelse fra USA, da virksomheden udregner dette for deres kunder på forhånd, i forbindelse med bestillingsprocessen.

Komplimenter, Klager og Tips til Skip Hop
Har du købt en ny blespand til dine børn, eller måske et badelegetøj som gave til en vens barn? Hvad end man har valgt at bestille mange eller få ting på Skip Hops hjemmeside, så vil vi være meget interesserede i at høre nærmere omkring alle købsoplevelser med denne virksomhed her på siden. Selv en kort skriftlig anmeldelse fra nuværende eller tidligere kunder hos denne virksomhed kan være til stor hjælp for andre handlende, der overvejer at bestille produkter hos Skip Hop. Hjælp dem med at afgøre, om dette er en pålidelig og kvalitetsbevidst forhandler.