Skobox

Alle anmeldelser

Skobox

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

M
Margit L.
Jeg bestilte et par læderstøvler en onsdag tidlig aften, og mindre end 24 timer var ordren allerede sendt. Leveringen til døren var igen mindre end 24 timer, og min ordre indeholdt en personlig not...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Margit og ole

  Jeg bestilte et par læderstøvler en onsdag tidlig aften, og mindre end 24 timer var ordren allerede sendt. Leveringen til døren var igen mindre end 24 timer, og min ordre indeholdt en personlig note med nogle ekstra plejetips til læderet. Retursedlen var også inkluderet (og aktiveret i PostNord-appen) i prisen på 19kr for hjemleveringen, hvilket sikkert er praktisk. Heldigvis var det ikke nødvendigt :)
  Så vidt jeg forstår, ser det ud til at være en lille familievirksomhed, og jeg vil helt sikkert holde øje med deres produkter, og få noget fra dem igen!

  Hurtig og effektiv ekspedition. supergodt der vil vi handle igen.
  held og lykke til alle jer hos SKOBOX.
  mvh margit og ole


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Skobox

Skobox er sko. Sko til hele familien, og der er også tasker fra mange kendte mærker og designs i deres store sortiment. Der er ikke kun sko til hele familien, der er også sko til enhver lejlighed, for hos Skobox kan du finde alt fra gummistøvlerne til hele familien til de hjemmesko, som vi alle gerne vil have på, når vi nærmer os de kolde måneder og de kolde tæer gerne skal undgås. Der er fordele ved Skobox, og det er det store sortiment og en hjemmeside, som er så overskuelig, at alle kan finde rundt uden problemer, og der er altid noget, der er værd at købe.

Om Skobox
I 2001 startede Skobox i et kælderlokale, og det har siden vokset sig stort og stærkt. Der er en enkelt forretning, som er solidt placeret i Hornslet, og den har vist sig at have en masse faste kunder, som vender tilbage igen og igen. Dem, som ikke lige kan nå forretningen, kan let finde det, de skal bruge i den store, online skoforretning. Skobox sælger også tasker, og så er der ved at være fuldt hus for dem, hvis sko og tasker skal matche. Ja derefter er det så bare resten af billedet, som skal fuldende det hele, og så er man klar til fest.

Services hos Skobox
Der er mange gode muligheder  for at finde en sko eller to hos Skobox, og der er sko til hel familien. Det er faktisk lige til at finde sko til alle - familiens yngste til familiens ældste. Der er også mulighed for at købe en taske eller to i deres forretning i Hornslet eller i deres store og velassorterede onlineforretning. Hvis du har en stor familie eller samler på sko og tasker, så er der mulighed for at få yderligere rabatter ved at melde sig ind i den klub, som de driver, så modtager du deres nyhedsbrev og vil få rabatter, alt efter hvor meget du køber.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Skobox, enten med en klage eller en forespørgsel, så er der selvfølgelig den mulighed, at du kan tage ned i forretningen i Hornslet, og der vil du få al den hjælp, som du skal bruge. Men du kan også ringe til dem, og du kan sende dem en mail. Det er selvfølgelig lettere og hurtigere at ringe til dem, men du kan også hurtigt få fat i dem med mail og i forretningen. Skriver du til dem, vil de også vende hurtigt tilbage, og du får den samme gode behandling, lige meget om det er med en klage eller en forespørgsel, du henvender dig.

Anmeldelse af Skobox
Der er mange, som bruger nettet, og de sider, hvor der er bedømmelser af firmaer, til at finde dem, de gerne vil handle med. Der er nu kommet en ny side, som melder sig i det kor. Denne nye side skiller sig dog ud. Den giver nemlig en god mulighed for at komme med en bedømmelse, som er mere nuanceret og konstruktiv. Noget som mange andre gerne vil læse og bruge, når de finder de firmaer, som de gerne vil handle med.