Skorens

Alle anmeldelser

Skorens

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Skorens

Skorens blev grundlagt i 2017 af to unge iværksættere, Jonathan Gormsen og Emil Rauhe. Det startede som et projekt under deres studier på Handelshøjskolen i Aarhus, som inspirerede dem til at starte deres egen virksomhed. Siden besluttede de sig begge for at fokusere på andre virksomheder og søgte derfor nye ejere til at overtage skorens.dk i 2020.

I foråret 2021 købte KarlsKicks skorens for at tage forretningen til nye højder, men også for at specialisere sig og tilbyde ekstra services rettet mod et mere modent publikum, både for fineresko i patent, læder og ruskind og til sneakers i alle materialer.

Sko af høj kvalitet
Du har sikkert båret et par perfekte lyse sko eller hvide sneakers, som du ikke ville blive beskidte eller misfarvede af fantasien. Men som tidligere beskrevet er det næsten umuligt at holde dem helt hvide. Men når først uheldet er ude, hvordan får du så lige dine hvide sko hvide igen? Det er ofte svært at finde ud af, hvilket produkt du skal bruge, og om du overhovedet skal investere i kvalitets skopleje eller bare prøve hjemmelavet skorensning. Men det er ikke engang kun i denne situation, at man pludselig kan løbe tør for skopleje. Det kan også være, at du lige før en fest mærker, at dine sneakers er blevet mudrede. Igen er det svært at finde ud af, hvad der er den bedste måde at vaske sneakers på. Der er rigtig mange muligheder – du kan enten bruge lidt flere penge på et sneaker-kit, der indeholder det hele, eller du kan spare nogle penge ved at købe en separat sneaker-rens og også have en skobørste og klud derhjemme.

Et helt andet scenarie, hvor en hjemmelavet skorens ikke er en mulighed, er, hvis du prøver at rense ruskindssko eller et andet sart materiale som nubuck, læder eller tekstil. Du skal altid være meget forsigtig, når du renser ruskind og andre sarte materialer, da du nemt kan beskadige materialet. For eksempel er en normal skobørste ikke altid nok. Nogle gange skal du investere i en mere sofistikeret ruskindsbørste.

Skorens tilbyder blandt andet en speciel crepebørste, som er en af ​​de skånsommeste måder at rengøre ruskindssko på. Udover en crepebørste tilbyder vi også andre alternative ruskindsbørster, såsom en rensepind (eller ruskindsviskelæder, som mange kalder det), der meget nemt kan bruges til at rense ruskind, nubuck eller læder. Rengøring uden imprægnering.

Ordentligrengøringsmiddel
Som du sikkert har gættet, er en god skobørste og en sneakerrens ikke det eneste bag konceptet med skopleje. For selvom du har købt en ordentligrengøringsmiddel til at rense dine sneakers, er det vigtigt at undgå, at skoen bliver snavset igen. Det gør du nemmest ved at købe en passende vandtætningsspray og også huske at vande dine sko jævnligt. Glemmer du at vandtæt dine sko efter rengøring, vil snavset lægge sig hurtigt, og du kan gentage hele turen. Men med korrekt sko-vandtætning kan snavs og snavs ikke længere hænge fast på skoen. Og udover at dine sko bliver mindre snavsede, vil det også være meget nemmere at vaske dine sko, fordi snavset ikke sætter sig fast på samme måde som før.

Udover skobørster og div. skopleje har vi også et mindre udvalg af andet skotilbehør. Skorens tilbyder blandt andet et skohorn, der gør det nemmere at tage skoene på og af. De tilbyder også en pakkeløsning, hvor du får et komplet sneakerkit. I vores sneakersæt modtager du blandt andet The Original Sneakers Cleaner, vores mest populære rengøringssæbe fra CleanSneaks-mærket. Du vil også modtage en højkvalitets mikrofiberklud og børste.

Tak fordi du læste om Skorens
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Skorens kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.