Småkassen

Alle anmeldelser

Småkassen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Småkassen

Småkassen er en ny netbutik og innovativ ordning til forældre, når det kommer til at købe babytøj. Det kalder for en personlig stylist i en kasse til de helt små i en alder af 0 til 8 år. Tjenesten udvælger babytøj specielt efter dine behov og ønsker fra alle de velkendte mærker i høj kvalitet, som du allerede kender. Du får altid en ekstra ting eller legetøj med.

Om Småkassen
Dette firma er grundlagt i vores naboland Norge og blev startet af familien Nijhof. Forældrene Mona og Mark havde selv 5 børn og ønskede et skabe en service, der kunne gøre livet lettere for forældre overalt. De sørger derfor altid for, at du har børnetøj i høj kvalitet og ofte finder du også legetøj med en mere nostalgisk følelse over sig. Du får kun mærker som Didriksons, Wheat, Krutter, Hummel, Maileg, Room Seven og mange andre. Du kan se hele listen på deres hjemmeside.

Hvad får du hos Småkassen
Produktet fungerer sådan, at du først og fremmest skal udfylde et lille spørgeskema, så de bedre kan forstå dig og dine behov, men også hvilken stil du gerne vil have til dit barn. Når det er gjort, så vil du få foreslået en unik Småkassen kun for dig. Du kan helt selv bestemme, hvornår du skal bruge den, og hvor meget tøj til børnene du har brug for. Når du modtager Småkassen, kan du pakke den ud sammen med dit barn - og du behøver kun at beholde det, du bryder dig om. Resten kan du uden problemer sende retur.


En af de helt store fordele ved denne side er, at du bliver guidet gennem hele processen. Når du udfylder information omkring dit barn og hvilke produkter, du godt kunne tænke dig, bliver du ført direkte videre til at kunne vælge betalingsmetoder og levering. Betalingsmetoderne afhænger af landet, men i Danmark kan du vælge at betale med VISA, Maestro, MasterCard eller PayPal. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan angive din ordre.

Kundeservice og klager
Indtil videre har hjemmesiden ikke et dansk nummer, du kan ringe til, men Mona og Mark kan stadig træffes på +47 4674 8688. Hvis du er usikker på, om du kan ringe til Norge, kan du i stedet fange dem på en af deres e-mailadresser. Mark, der står for de operationelle processer, kan fanges på mark@smakassen.com, mens mona, der står for udformning og tøjvalg, kan nås via mona@smakassen.com. Til genrelle henvendelser har de dog mona.og.mark@smakassen.com. Deres eneste fysiske kontor er på nuværende tidspunkt i Bergen, Norge. De har også en sektion på hjemmesiden Questions, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål.

Anmeldelse af Småkassen
Har du erfaringer med Småkassen og dannet dig en mening om deres kundeservice og produkter? Hvis det er tilfældet vil vi hvert fald meget gerne høre den. Vi mener her på siden, at det er vigtigt at dele ens meninger og oplevelser, så andre kan nyde godt af dem og få bedre indsigt i, hvilken slags firma Småkassen er, når det kommer til stykket.