DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Småkassen

  Småkassen er en ny netbutik og innovativ ordning til forældre, når det kommer til at købe babytøj. Det kalder for en personlig stylist i en kasse til de helt små i en alder af 0 til 8 år. Tjenesten udvælger babytøj specielt efter dine behov og ønsker fra alle de velkendte mærker i høj kvalitet, som du allerede kender. Du får altid en ekstra ting eller legetøj med.

  Om Småkassen

  Dette firma er grundlagt i vores naboland Norge og blev startet af familien Nijhof. Forældrene Mona og Mark havde selv 5 børn og ønskede et skabe en service, der kunne gøre livet lettere for forældre overalt. De sørger derfor altid for, at du har børnetøj i høj kvalitet og ofte finder du også legetøj med en mere nostalgisk følelse over sig. Du får kun mærker som Didriksons, Wheat, Krutter, Hummel, Maileg, Room Seven og mange andre. Du kan se hele listen på deres hjemmeside.

  Småkassens fordele

  Hvad får du hos Småkassen

  Produktet fungerer sådan, at du først og fremmest skal udfylde et lille spørgeskema, så de bedre kan forstå dig og dine behov, men også hvilken stil du gerne vil have til dit barn. Når det er gjort, så vil du få foreslået en unik Småkassen kun for dig. Du kan helt selv bestemme, hvornår du skal bruge den, og hvor meget tøj til børnene du har brug for. Når du modtager Småkassen, kan du pakke den ud sammen med dit barn - og du behøver kun at beholde det, du bryder dig om. Resten kan du uden problemer sende retur.


  En af de helt store fordele ved denne side er, at du bliver guidet gennem hele processen. Når du udfylder information omkring dit barn og hvilke produkter, du godt kunne tænke dig, bliver du ført direkte videre til at kunne vælge betalingsmetoder og levering. Betalingsmetoderne afhænger af landet, men i Danmark kan du vælge at betale med VISA, Maestro, MasterCard eller PayPal. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan angive din ordre.

  Kundeservice og klager

  Indtil videre har hjemmesiden ikke et dansk nummer, du kan ringe til, men Mona og Mark kan stadig træffes på +47 4674 8688. Hvis du er usikker på, om du kan ringe til Norge, kan du i stedet fange dem på en af deres e-mailadresser. Mark, der står for de operationelle processer, kan fanges på mark@smakassen.com, mens mona, der står for udformning og tøjvalg, kan nås via mona@smakassen.com. Til genrelle henvendelser har de dog mona.og.mark@smakassen.com. Deres eneste fysiske kontor er på nuværende tidspunkt i Bergen, Norge. De har også en sektion på hjemmesiden Questions, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål.

  Anmeldelse af Småkassen

  Har du erfaringer med Småkassen og dannet dig en mening om deres kundeservice og produkter? Hvis det er tilfældet vil vi hvert fald meget gerne høre den. Vi mener her på siden, at det er vigtigt at dele ens meninger og oplevelser, så andre kan nyde godt af dem og få bedre indsigt i, hvilken slags firma Småkassen er, når det kommer til stykket.

  Småkassen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Småkassen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Småkassen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Småkassen I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Småkassen?

  Småkassen er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Småkassen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.